yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 20 Mys 2021 #73 YoRuMSuZ dediki: Öğretirim Genişletmek için tıklayın... fotoshop indirdim ama calistiramiyorum orda bir dosya var ordan kopi yapip bi yere ekle diyor anlayamadim
YoRuMSuZ dediki: Öğretirim Genişletmek için tıklayın... fotoshop indirdim ama calistiramiyorum orda bir dosya var ordan kopi yapip bi yere ekle diyor anlayamadim
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 20 Mys 2021 #74 yilmaz27 dediki: fotoshop indirdim ama calistiramiyorum orda bir dosya var ordan kopi yapip bi yere ekle diyor anlayamadim Genişletmek için tıklayın... Hangi sürümü yardımcı olmaya çalışayım. Muhtemelen bahsettiğin dosyayı programın kurulu olduğu dizine kopyalaman gerekiyor.
yilmaz27 dediki: fotoshop indirdim ama calistiramiyorum orda bir dosya var ordan kopi yapip bi yere ekle diyor anlayamadim Genişletmek için tıklayın... Hangi sürümü yardımcı olmaya çalışayım. Muhtemelen bahsettiğin dosyayı programın kurulu olduğu dizine kopyalaman gerekiyor.
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 20 Mys 2021 #75 YoRuMSuZ dediki: Hangi sürümü yardımcı olmaya çalışayım. Muhtemelen bahsettiğin dosyayı programın kurulu olduğu dizine kopyalaman gerekiyor. Genişletmek için tıklayın... evet iste onu yapmam gerek daha
YoRuMSuZ dediki: Hangi sürümü yardımcı olmaya çalışayım. Muhtemelen bahsettiğin dosyayı programın kurulu olduğu dizine kopyalaman gerekiyor. Genişletmek için tıklayın... evet iste onu yapmam gerek daha
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 20 Tem 2021 #76 Can sıkıntısı işte, karşıma çıkan çaydanlığı greyfurtla kaplamak istedim Kullanılan resimler... Büyütmek için üzerlerine tıklayın.
Can sıkıntısı işte, karşıma çıkan çaydanlığı greyfurtla kaplamak istedim Kullanılan resimler... Büyütmek için üzerlerine tıklayın.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 21 Tem 2021 #78 Demliği görünce çay içesim geldi
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 22 Tem 2021 #79 Çaylardan söz açılmışken elma çayı olmazsa olmaz Kullanılan görseller: (Büyütmek için üzerlerine tıklayın)
Çaylardan söz açılmışken elma çayı olmazsa olmaz Kullanılan görseller: (Büyütmek için üzerlerine tıklayın)
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 24 Tem 2021 #80 Artık hangi meyvenin içinden hangi tür meyve çıkacağı belli bile olmuyor İki tıklamalık bir şey Helezon ağaç
Artık hangi meyvenin içinden hangi tür meyve çıkacağı belli bile olmuyor İki tıklamalık bir şey Helezon ağaç