YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 30 Ksm 2011 #1 Radyo dinlerken maalesef 62 TL ceza yedim 100 lira ödeyip üstü kalsın dedim Alttaki resim durumun ispatıdır
Radyo dinlerken maalesef 62 TL ceza yedim 100 lira ödeyip üstü kalsın dedim Alttaki resim durumun ispatıdır
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 30 Ksm 2011 #2 . milyonerisin sana dokunma dı tabi abi=))))..bana koydu ama =))
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 30 Ksm 2011 #3 den sifirlar atilmadigi icin ceza ödegin kabul görmedi ödemen gereken 62000 olacak
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 30 Ksm 2011 #6 Değer ama hiç içmemek lazım) Bu senin suçunu hafifletmez leri harca bakalım ohhhhh
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 30 Ksm 2011 #7 içiren mekan sahibi kaç ceza ödüyordu ..biz orayı atladık ama
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 30 Ksm 2011 #8 Ayrıca içmeyen biri olarak bana çok zarar verdiler Pasif içici oldum bende istiyorum zehirlendiğim için
Ayrıca içmeyen biri olarak bana çok zarar verdiler Pasif içici oldum bende istiyorum zehirlendiğim için
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 30 Ksm 2011 #9 Ben yeni üyeyim,beni de zehirlediler Gönlümü alsın yoksa affetmem,kabus olup rüyalarına girerim
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 30 Ksm 2011 #10 Verdiğimiz zararın parasını ödedik işte Ne yani bir de açık çek mi yazalım