arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 30 Ksm 2011 #11 YoRuMSuZ dediki: Verdiğimiz zararın parasını ödedik işte Ne yani bir de açık çek mi yazalım Genişletmek için tıklayın... Çek istemem,ben nakit olsun
YoRuMSuZ dediki: Verdiğimiz zararın parasını ödedik işte Ne yani bir de açık çek mi yazalım Genişletmek için tıklayın... Çek istemem,ben nakit olsun
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 30 Ksm 2011 #12 Naktin tümünü radyoda ödedim maalesef kredi kartı kullandığımdan fazla nakit taşımam Burun çek yazdım Yabancı bir banka ile çalıştığım için üzerindeki ifadelerde yabancı
Naktin tümünü radyoda ödedim maalesef kredi kartı kullandığımdan fazla nakit taşımam Burun çek yazdım Yabancı bir banka ile çalıştığım için üzerindeki ifadelerde yabancı
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 30 Ksm 2011 #14 Açık çeki verdik doldurun istediğiniz gibi sorun değil
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 30 Ksm 2011 #15 Çek forumda işe yaramıyor bi kere Markette çekle hediye alınmıyor
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 30 Ksm 2011 #16 YoRuMSuZ dediki: Naktin tümünü radyoda ödedim maalesef kredi kartı kullandığımdan fazla nakit taşımam Burun çek yazdım Yabancı bir banka ile çalıştığım için üzerindeki ifadelerde yabancı Genişletmek için tıklayın... vayyy
YoRuMSuZ dediki: Naktin tümünü radyoda ödedim maalesef kredi kartı kullandığımdan fazla nakit taşımam Burun çek yazdım Yabancı bir banka ile çalıştığım için üzerindeki ifadelerde yabancı Genişletmek için tıklayın... vayyy
jeriko Özel Üye Özel üye 1 Arl 2011 #18 Geçmiş olsun.Ama bu konun bana birşeyi merak ettirdi.Gerçekte de sigaradan dolayı ceza yedin mi?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Arl 2011 #19 Gerçek hayatta sigara cezası ödemedim ama birkaç yerde cezaya razıyım deyip içtiğim oldu hocam