Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 4 Ekm 2020 #23 AybüKe dediki: Sana koymaz admin Yaptıklarının sonuçlarına katlanacaksın Genişletmek için tıklayın... O zaman içiyordu sigara bıraktı şimdi. Ama cezayıda kestim içtiği için. He birde kardeşim vardı Rüzgar onada kestim. Ayy aklıma geldi nerelerde acep Rüzgar kardeşim.
AybüKe dediki: Sana koymaz admin Yaptıklarının sonuçlarına katlanacaksın Genişletmek için tıklayın... O zaman içiyordu sigara bıraktı şimdi. Ama cezayıda kestim içtiği için. He birde kardeşim vardı Rüzgar onada kestim. Ayy aklıma geldi nerelerde acep Rüzgar kardeşim.
Enda Neylersin!!! V.I.P 4 Ekm 2020 #24 Çağlayağmur dediki: O zaman içiyordu sigara bıraktı şimdi. Ama cezayıda kestim içtiği için. He birde kardeşim vardı Rüzgar onada kestim. Ayy aklıma geldi nerelerde acep Rüzgar kardeşim. Genişletmek için tıklayın... İyi yapmışsın canım ben olsam ben de keserdim hiç acımazdım
Çağlayağmur dediki: O zaman içiyordu sigara bıraktı şimdi. Ama cezayıda kestim içtiği için. He birde kardeşim vardı Rüzgar onada kestim. Ayy aklıma geldi nerelerde acep Rüzgar kardeşim. Genişletmek için tıklayın... İyi yapmışsın canım ben olsam ben de keserdim hiç acımazdım
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 4 Ekm 2020 #25 Kendine güvenen her seyi göze alir