RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 14 Ags 2013 #21 _nehir_ dediki: İlk defa duydum Gidince sorayım bizimkilere bakayım neymiş, nerde yetişirmiş merak ettim )) Genişletmek için tıklayın... Konaklıda yetişiyor oradaydım pazar günü .Nilüfere bağlı bir köy
_nehir_ dediki: İlk defa duydum Gidince sorayım bizimkilere bakayım neymiş, nerde yetişirmiş merak ettim )) Genişletmek için tıklayın... Konaklıda yetişiyor oradaydım pazar günü .Nilüfere bağlı bir köy
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 14 Ags 2013 #22 RUZG4R dediki: Konaklıda yetişiyor oradaydım pazar günü .Nilüfere bağlı bir köy Genişletmek için tıklayın... Bursaya mı gittin sen Köylerini pek bilmiyorum ama Nilüfer yakın bize bi denemek lazım
RUZG4R dediki: Konaklıda yetişiyor oradaydım pazar günü .Nilüfere bağlı bir köy Genişletmek için tıklayın... Bursaya mı gittin sen Köylerini pek bilmiyorum ama Nilüfer yakın bize bi denemek lazım
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 14 Ags 2013 #23 _nehir_ dediki: Bursaya mı gittin sen Köylerini pek bilmiyorum ama Nilüfer yakın bize bi denemek lazım Genişletmek için tıklayın... Evet oraya geçtim..Birkaç köyünü ziyaret ettim çalıda yemek yedim
_nehir_ dediki: Bursaya mı gittin sen Köylerini pek bilmiyorum ama Nilüfer yakın bize bi denemek lazım Genişletmek için tıklayın... Evet oraya geçtim..Birkaç köyünü ziyaret ettim çalıda yemek yedim
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 14 Ags 2013 #24 RUZG4R dediki: Evet oraya geçtim..Birkaç köyünü ziyaret ettim çalıda yemek yedim Genişletmek için tıklayın... İş falan bahane iyisin valla gez bol bol
RUZG4R dediki: Evet oraya geçtim..Birkaç köyünü ziyaret ettim çalıda yemek yedim Genişletmek için tıklayın... İş falan bahane iyisin valla gez bol bol
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 14 Ags 2013 #25 _nehir_ dediki: İş falan bahane iyisin valla gez bol bol Genişletmek için tıklayın... Çok çalıştım yavvv
_nehir_ dediki: İş falan bahane iyisin valla gez bol bol Genişletmek için tıklayın... Çok çalıştım yavvv
eCeL Az insan çok huzur ! Özel üye 14 Ags 2013 #26 Ben yokken rakı sofrası bilem kurulmuş insan bekler
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 14 Ags 2013 #27 RUZG4R dediki: Çok çalıştım yavvv Genişletmek için tıklayın... Eminim ona
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 14 Ags 2013 #28 eCeL dediki: Ben yokken rakı sofrası bilem kurulmuş insan bekler Genişletmek için tıklayın... Sen yoksun diye içtik _nehir_ dediki: Eminim ona Genişletmek için tıklayın... Baksana çokta yoruldum ama bana bir kahve bile vermiyorlar
eCeL dediki: Ben yokken rakı sofrası bilem kurulmuş insan bekler Genişletmek için tıklayın... Sen yoksun diye içtik _nehir_ dediki: Eminim ona Genişletmek için tıklayın... Baksana çokta yoruldum ama bana bir kahve bile vermiyorlar
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 14 Ags 2013 #29 RUZG4R dediki: Baksana çokta yoruldum ama bana bir kahve bile vermiyorlar Genişletmek için tıklayın... Zeyno kıyamamış yine sana bak
RUZG4R dediki: Baksana çokta yoruldum ama bana bir kahve bile vermiyorlar Genişletmek için tıklayın... Zeyno kıyamamış yine sana bak
cemree =)=) V.I.P 15 Ags 2013 #30 ZeyNoO dediki: Benimde dikkatimi onlar çekti canım Pek dağınıkmış adminimiz Kimbilir resimde çıkmayan yerlere ne fırlatmıştır Genişletmek için tıklayın... Dimi canım katılıyorum bir kız olarak sende fark etmişsin bak hemen
ZeyNoO dediki: Benimde dikkatimi onlar çekti canım Pek dağınıkmış adminimiz Kimbilir resimde çıkmayan yerlere ne fırlatmıştır Genişletmek için tıklayın... Dimi canım katılıyorum bir kız olarak sende fark etmişsin bak hemen