M _Miroğlu_ Aktif 18 Eyl 2013 #21 İsmail Abim ne diyordu; ''Her şeyi salla ama Çayı demle hacı'' Bence siz de öyle yapın.
-araz- EYVALLAH... V.I.P 15 Ksm 2013 #22 konu açılalı epey olmuş ama rakı bensiz olmaz diyorum o masada bi misafirlik daha yer var bence
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Eyl 2019 #24 Ne günlerden bugünlere gelmişiz demek ki eskiden yaşamımda alkol varmış.
r0se Forum Onuru Özel üye 12 Eyl 2019 #25 YoRuMSuZ dediki: Ne günlerden bugünlere gelmişiz demek ki eskiden yaşamımda alkol varmış. Genişletmek için tıklayın... Sanki şimdi yok
YoRuMSuZ dediki: Ne günlerden bugünlere gelmişiz demek ki eskiden yaşamımda alkol varmış. Genişletmek için tıklayın... Sanki şimdi yok
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 12 Eyl 2019 #26 r0se dediki: Sanki şimdi yok Genişletmek için tıklayın... Aynen
GeceYolcusu Özel Üye Özel üye 13 Eyl 2019 #27 YoRuMSuZ dediki: Aynen Genişletmek için tıklayın... Birde sigarayi birakabilsek ne güzel olurdu, Raki her zaman icilmez ama sigara
YoRuMSuZ dediki: Aynen Genişletmek için tıklayın... Birde sigarayi birakabilsek ne güzel olurdu, Raki her zaman icilmez ama sigara
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Ock 2020 #28 GeceYolcusu dediki: Birde sigarayi birakabilsek ne güzel olurdu, Raki her zaman icilmez ama sigara Genişletmek için tıklayın... Bırakılmasaydı eğer kesinlikle ben bırakamazdım. Ama Karadenizli inadı olduğu için her şeye direndim ve bıraktım. Lakin yıllar geçmesine rağmen rüyalarımda içmeye devam ediyorum.
GeceYolcusu dediki: Birde sigarayi birakabilsek ne güzel olurdu, Raki her zaman icilmez ama sigara Genişletmek için tıklayın... Bırakılmasaydı eğer kesinlikle ben bırakamazdım. Ama Karadenizli inadı olduğu için her şeye direndim ve bıraktım. Lakin yıllar geçmesine rağmen rüyalarımda içmeye devam ediyorum.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 16 Tem 2020 #29 sey emmm Alkola hayirrrrrrrrrrrrrrr
E Emel_Yetkiner (dd3b) Ziyaretçi 5 Ock 2023 #30 Ne sigarayı Bırakabildim, Ne de Seni Sevmeyi... Biri Ciğerimi parçaladı, __________Biri Yüreğimi...!