MeRciMeK V.I.P V.I.P 15 Ags 2011 #21 Genelde geç kalıyorum sanırım Saate bakmadığım ve geç hazırlanmaya başladığımdan oluyor ki bu da bu şekilde biliniyor zaten ( :
Genelde geç kalıyorum sanırım Saate bakmadığım ve geç hazırlanmaya başladığımdan oluyor ki bu da bu şekilde biliniyor zaten ( :
P Papatya V.I.P V.I.P 10 Arl 2012 #23 Hiç geç kalmam aksine önce giderim. ; Sevdiklerime verdiğim değer oldukça fazladır. ;
felsefe_mi ...!... Özel üye 10 Arl 2012 #24 İnsanlık hali olur ne var yani Bekleyecek kardeşim Sevdiklerime verdiğim değer beni bekleyip, beklememelerinden bellidir... Ne demiş şair : "Seni beklemiyorsa, zaten sana hiç gelmemiştir" ... (İyi sallayıp, şair havasıda verdik.. Hadi bakalım )
İnsanlık hali olur ne var yani Bekleyecek kardeşim Sevdiklerime verdiğim değer beni bekleyip, beklememelerinden bellidir... Ne demiş şair : "Seni beklemiyorsa, zaten sana hiç gelmemiştir" ... (İyi sallayıp, şair havasıda verdik.. Hadi bakalım )
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 12 Arl 2012 #26 prensip olarak genellikle dakiğimdir geç kalacaksam da mutlaka arar ve durumu izah ederim
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 12 Arl 2012 #27 hiç kalmam genelde bekleyen taraf hep ben olurum