K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 13 Ekm 2015 #41 şimdiye kadar hiç bir randevuma geç kalmadım ,bu soruya cevap vermesi gereken benimle olan randevusuna geç gelenler olmalı,bakalım neymiş bahaneleri..
şimdiye kadar hiç bir randevuma geç kalmadım ,bu soruya cevap vermesi gereken benimle olan randevusuna geç gelenler olmalı,bakalım neymiş bahaneleri..
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 16 Ekm 2015 #43 bekletmektense beklemeyi yeğlerim,ama geciktiysem muhakkak geçerli bir nedenim vardır
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 18 Ekm 2015 #44 Trafik çok fenaydı..kaza da varmış..Hiç gelemeyeceğim sandım..
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 22 Ekm 2015 #45 saatim durmuştur fark etmemişimdir, yoksa geç kalmam ben kalmam
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 27 Ekm 2015 #48 otobüse binemedim son durakta inemedim her taraf çamur olmuş randevuya gelemedim..
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 27 Ekm 2015 #49 asla beklemeyi ve bekletmeyi sevmem bu yüzden hayatımda hiç bir yere geç kalmam.. şayet geç kaldıysam mutlaka haber verip geç kalmışımdır sıfır sıkıntı
asla beklemeyi ve bekletmeyi sevmem bu yüzden hayatımda hiç bir yere geç kalmam.. şayet geç kaldıysam mutlaka haber verip geç kalmışımdır sıfır sıkıntı