KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 3 Şbt 2014 #31 @Çağlayağmur bacıma bir kutu burma kadayıf hediye ediyorum ,afiyet olsun
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 3 Şbt 2014 #32 Teşekkür ederim @katip çokta severim. Resim ekleyemiyorum ama bende çay ikram edeyim.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 3 Şbt 2014 #33 Teşekkür ederim @Çağlayağmur çayını içmiş kadar oldum çok sağol.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 3 Şbt 2014 #34 nazenin dediki: @ZeyNoO mm ellerine sağlık özlemiştim senin kahveni.. Genişletmek için tıklayın... Afiyet olsun canım benim
nazenin dediki: @ZeyNoO mm ellerine sağlık özlemiştim senin kahveni.. Genişletmek için tıklayın... Afiyet olsun canım benim
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 5 Şbt 2014 #35 @ZeyNoO yeni gördüm ben eline sağlık Kırmızı fincana göz diktim sanki ben de
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 5 Şbt 2014 #36 _nehir_ dediki: @ZeyNoO yeni gördüm ben eline sağlık Kırmızı fincana göz diktim sanki ben de Genişletmek için tıklayın... Tamam canım senin olsun ve afiyet olsun tabikide
_nehir_ dediki: @ZeyNoO yeni gördüm ben eline sağlık Kırmızı fincana göz diktim sanki ben de Genişletmek için tıklayın... Tamam canım senin olsun ve afiyet olsun tabikide
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 5 Şbt 2014 #38 ZeyNoO dediki: Yorgunluk Kahvesi @RUZG4R Genişletmek için tıklayın... teşekkür ederim adminem bak bu iyi gelir bana
ZeyNoO dediki: Yorgunluk Kahvesi @RUZG4R Genişletmek için tıklayın... teşekkür ederim adminem bak bu iyi gelir bana
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 5 Şbt 2014 #39 RUZG4R dediki: teşekkür ederim adminem bak bu iyi gelir bana Genişletmek için tıklayın... Afiyet olsun Özel Üyem
RUZG4R dediki: teşekkür ederim adminem bak bu iyi gelir bana Genişletmek için tıklayın... Afiyet olsun Özel Üyem