Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 7 Şbt 2014 #42 RUZG4R dediki: @ZeyNoO adminemden gelen hediye başım gözüm üstüne Genişletmek için tıklayın... o odun gerçekten gelecek bak kafana ah şu yufka yüreğim yine dayanamadı kahve getirdi sana
RUZG4R dediki: @ZeyNoO adminemden gelen hediye başım gözüm üstüne Genişletmek için tıklayın... o odun gerçekten gelecek bak kafana ah şu yufka yüreğim yine dayanamadı kahve getirdi sana
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 7 Şbt 2014 #43 ZeyNoO dediki: o odun gerçekten gelecek bak kafana ah şu yufka yüreğim yine dayanamadı kahve getirdi sana Genişletmek için tıklayın... sen bana kıyamazsın ellerine sağlık
ZeyNoO dediki: o odun gerçekten gelecek bak kafana ah şu yufka yüreğim yine dayanamadı kahve getirdi sana Genişletmek için tıklayın... sen bana kıyamazsın ellerine sağlık
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 7 Şbt 2014 #44 RUZG4R dediki: sen bana kıyamazsın ellerine sağlık Genişletmek için tıklayın... ben hiçbir canlıya kıyamam bi kere afiyet bal,şeker,yağ ve kilo olsun
RUZG4R dediki: sen bana kıyamazsın ellerine sağlık Genişletmek için tıklayın... ben hiçbir canlıya kıyamam bi kere afiyet bal,şeker,yağ ve kilo olsun
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 9 Şbt 2014 #45 Hadi yine iyisiniz uyumaya gitmeden ikinizede kahve getirdim ) @YoRuMSuZ ve @RUZG4R )
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 9 Şbt 2014 #47 Ben havada kapıyorum Ellerine sağlık komşum
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 9 Şbt 2014 #48 RUZG4R dediki: ellerine sağlık adminem ben birazdan içecğim bunu Genişletmek için tıklayın... Ben ikramımı yaptım gerisi size kalmış efendim
RUZG4R dediki: ellerine sağlık adminem ben birazdan içecğim bunu Genişletmek için tıklayın... Ben ikramımı yaptım gerisi size kalmış efendim
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 9 Şbt 2014 #49 YoRuMSuZ dediki: Ben havada kapıyorum Ellerine sağlık komşum Genişletmek için tıklayın... Afiyet olsun komşucum
YoRuMSuZ dediki: Ben havada kapıyorum Ellerine sağlık komşum Genişletmek için tıklayın... Afiyet olsun komşucum