KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 27 Hzr 2023 #12 Akşam yürüyüşlerine bende çıkıyorum sağlıklı hayat için yürüyüş şart
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 27 Hzr 2023 #13 bende yürüyüse cikiyorum ama mesafe kisa oturma odasi mutfak mutfak oturma odasi banyo bazen yatak odasi uffffff yoruldum koltuğa uzanamda söyle güzel bi dinlenem
bende yürüyüse cikiyorum ama mesafe kisa oturma odasi mutfak mutfak oturma odasi banyo bazen yatak odasi uffffff yoruldum koltuğa uzanamda söyle güzel bi dinlenem
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 5 Tem 2023 #14 Bak Yine Batıyor Güneş Kimine "UMUT" Kimine "UNUT" Der Gibi.. Akşam Güneşi. Dünya mı karanlık, Yoksa ben mi görmüyorum, Yaşamak azap oldu, Sürünüyor Haberin varmıgeç olmuş baksana,Dışarıdışarıya bakarsan.Akşamgüneşinin battığını görürsün. 03.07.2023 Aksam yürüyüsü
Bak Yine Batıyor Güneş Kimine "UMUT" Kimine "UNUT" Der Gibi.. Akşam Güneşi. Dünya mı karanlık, Yoksa ben mi görmüyorum, Yaşamak azap oldu, Sürünüyor Haberin varmıgeç olmuş baksana,Dışarıdışarıya bakarsan.Akşamgüneşinin battığını görürsün. 03.07.2023 Aksam yürüyüsü
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 8 Tem 2023 #15 Huzur istiyorsun iste huzurun Tek. Yeri
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 17 Tem 2023 #16 Çerez forum Huzur doğa ve yürüyüşbu akşam yürüyüşü güneşin batışi özelikle tepeye çıktı k bu resimi çekmek için17 Temmuz 2023Sağlıklı bir yaşam için yapmanız gereken en önemli şey akşam yürüyüş yapmak ve harika resimler çekip paylaşmak cerezforum da
Çerez forum Huzur doğa ve yürüyüşbu akşam yürüyüşü güneşin batışi özelikle tepeye çıktı k bu resimi çekmek için17 Temmuz 2023Sağlıklı bir yaşam için yapmanız gereken en önemli şey akşam yürüyüş yapmak ve harika resimler çekip paylaşmak cerezforum da
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 16 Ags 2023 #17 Hey sen. Yeşim Hergün koşmak zorunda değilsin ya bu gün de böyle olsun dedim Kaçamak şart
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 20 Ags 2023 #19 Stresten uzak durmak ama beni çekiyo maalesef
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 11 Eyl 2023 #20 Bugünde böyle olsun dedim Yorucu bir iş temposundan sonra relax ️