Sunuda unutmayalim Her istedigini elde edersen yasamin tadi kalmaz yasamak icin ulasmak icin biraz caba biraz Gayret göstermeli ama ne olursa olsun yinede ulasilmaz bir parca olmali insanin hayatinda yasamak mucadele icin ugrassin istedigini cabuk elde edersen hic birseyin tadi kalmaz
Ben katılmıyorum buna.Hayatta her istediğin olacak diye bi şey yok.
Öyle olsaydı yaşamanın anlamı yoktu.''Nasıl olsa istediğim olacak.Neden elde etmek için uğraşayım ki?''
Aşk çekici kelime... Birinden sana aşığım sözlerini duymak aynı duyguları hissediyorsan ne kadar da mutlu eder... Giden biri için kendine acı çektirme, bu sadece kendini yıpratır.
Zaman herşeyin ilacı kimler gelir kimler geçer boşver
Askmi ben inanmiyorum ki ask olduguna cünkü insanlar kendin kandiriyor bir seviyom saniyor yada seviliyorum saniyor oysa ben buna inanmiyorum herrseyin bos oldugu gibi Ask ta bos birsey .....
İnanmıyorsun ama yaşanıyor, sanal deyip küçümsememek lazım... acıttığı,hırçınlaştırdığı, ayağını yerden kestiği zamanlar da oluyor. Şimdi bunlara yalan mı diyelim
Aşk çekici kelime... Birinden sana aşığım sözlerini duymak aynı duyguları hissediyorsan ne kadar da mutlu eder... Giden biri için kendine acı çektirme, bu sadece kendini yıpratır.
Zaman herşeyin ilacı kimler gelir kimler geçer boşver
İnanmıyorsun ama yaşanıyor, sanal deyip küçümsememek lazım... acıttığı,hırçınlaştırdığı, ayağını yerden kestiği zamanlar da oluyor. Şimdi bunlara yalan mı diyelim