KaRaMBoL Aktif 15 Arl 2009 #1 Uzmanlar sanal ortamda flörtün aldatma sınıfına girmediğini söylüyor... Siz ne düşünüyorsunuz?
Suskun V.I.P V.I.P 15 Arl 2009 #3 Sanal veya gerçek diye ayırt etmeye gerek yokki , aldatma beyinde gerçekleşir.
e-PaCk Forum Gururu 15 Arl 2009 #6 karar ver jeriko haklı mı yanılıyor mu? benden kaçmaz değiştirmişsin mesajı
e-PaCk Forum Gururu 15 Arl 2009 #8 Kızıl_Mavi dediki: uzmanlar kendilerini aklama çabasında gibi görünüyor Genişletmek için tıklayın... uzmanlar sanalda flört edio diosun yani. evet başka fikirler alayım hepsinden bir kitap derlicem sonunda
Kızıl_Mavi dediki: uzmanlar kendilerini aklama çabasında gibi görünüyor Genişletmek için tıklayın... uzmanlar sanalda flört edio diosun yani. evet başka fikirler alayım hepsinden bir kitap derlicem sonunda
jeriko Özel Üye Özel üye 15 Arl 2009 #9 e-PaCk dediki: karar ver jeriko haklı mı yanılıyor mu? benden kaçmaz değiştirmişsin mesajı Genişletmek için tıklayın... Son kararım.Yanılıyor. Uzmanlar sanal ortamda flörtün aldatma sınıfına girmediğini söylüyor... Genişletmek için tıklayın... Ben yargıyı önce olumlu olarak algıladım.
e-PaCk dediki: karar ver jeriko haklı mı yanılıyor mu? benden kaçmaz değiştirmişsin mesajı Genişletmek için tıklayın... Son kararım.Yanılıyor. Uzmanlar sanal ortamda flörtün aldatma sınıfına girmediğini söylüyor... Genişletmek için tıklayın... Ben yargıyı önce olumlu olarak algıladım.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 15 Arl 2009 #10 Uzmanlar flörtü sohbetle karıştırmışlar bence Sohbet farklı flört farklı Sanal ortamda sohbet aldatma olmaz ama flört aldatma değilde nedirki
Uzmanlar flörtü sohbetle karıştırmışlar bence Sohbet farklı flört farklı Sanal ortamda sohbet aldatma olmaz ama flört aldatma değilde nedirki