Sanal ortamda flört aldatma sayılır mı ?

he ya bi de uzman olacaklar sohbetle flörtü bilmiolar =LL

zeyno naaptın bacım ya sohbet olsaydı da hepimiz zındık mı olsaydık =LL

he ya bi de uzman olacaklar sohbetle flörtü bilmiolar =LL

zeyno naaptın bacım ya sohbet olsaydı da hepimiz zındık mı olsaydık =LL
akıl var mantık varr flört sevgililik döneminin bi aşaması değilmi :)
hayatında biri varken sanalda olsa sevgili olmak hayatına ikinci birini sokmak değilmidir :)

o açıdan dedim sohbetle karıştırdı bunlar diye :D

Konunun amma meaklısı varmış.Özellikle misafirler açısından.En azından 3-4 misafir konuda görünüyor.Çekinmeyin üye olun buyurun gelin sizde fikrinizi beyan edin.:D

yok zeyno katıldım ben sana sadece bi an gerçekten sohbet açısından düşündüm kötü oldum karabasanlara geldim ondan yorum beyan ettim. =LL

jeriko onlar misafir değil araştırmayı yapan bilim insanları! ürkütme botları uğramazlar bi daha =LL

Bazen bende birşery aratırken farklı farklı yerlere ve konulara yönlendiğim oluyor
ziyaretçilerede öyle olmuş olabilir :D
kaçmasınlar diye savunalım :P

Herkesin her durumda yaptığı da bu değil mi? Kimi zaman uzmanlar böyle diyor diye tartışmalarda örnek verirken aynı uzmanı işimize gelmediğinde yerden yere vururuz :)

Ama sanırım bunu söyleyenler konunun uzmanı falan değil uyduruk uzmanlardan olabilir :P

artık din adamları sanal dini boşanmayı bile var sayarken bu bilim adamları ne kullanmışta böyle demişler uyuşturucu maddeleri deney yaparken kendileri kobay olmuş olmalı diyorum :D

Geri