jeriko Özel Üye Özel üye 3 Ags 2011 #23 kelebek dediki: allah daha büyük dert vermesin bence küp de küb de diyerek son noktayı koyuyorum bknzemokratik öğretmen Genişletmek için tıklayın... Sen mtvni yatır gel biz o ara biraz düşünelim.
kelebek dediki: allah daha büyük dert vermesin bence küp de küb de diyerek son noktayı koyuyorum bknzemokratik öğretmen Genişletmek için tıklayın... Sen mtvni yatır gel biz o ara biraz düşünelim.
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 3 Ags 2011 #24 jeriko dediki: Herhalde en iyiysi.Ama Aslan bunların sorumlusu hep sensin. Genişletmek için tıklayın... ben düzgün yazmıştım ismini değiştirdiler
jeriko dediki: Herhalde en iyiysi.Ama Aslan bunların sorumlusu hep sensin. Genişletmek için tıklayın... ben düzgün yazmıştım ismini değiştirdiler
jeriko Özel Üye Özel üye 3 Ags 2011 #26 UmuT ÇiÇeĞİ dediki: ya Ozan türkçeci hemen soruyorum bekleyin Genişletmek için tıklayın... Biz genellikle tersini yapıyoruz.Ozan'a bir matematik sorusu ayarlarız.
UmuT ÇiÇeĞİ dediki: ya Ozan türkçeci hemen soruyorum bekleyin Genişletmek için tıklayın... Biz genellikle tersini yapıyoruz.Ozan'a bir matematik sorusu ayarlarız.
jeriko Özel Üye Özel üye 3 Ags 2011 #27 kelebek dediki: internet bankacılığı sağolsun hallettim bile Genişletmek için tıklayın... Oooo ne güzel ay sonu gelmiş hesapta halen para var demek.
kelebek dediki: internet bankacılığı sağolsun hallettim bile Genişletmek için tıklayın... Oooo ne güzel ay sonu gelmiş hesapta halen para var demek.
kelebek -ütopik- V.I.P 3 Ags 2011 #28 jeriko dediki: Oooo ne güzel ay sonu gelmiş hesapta halen para var demek. Genişletmek için tıklayın... zenginlik başa bela
jeriko dediki: Oooo ne güzel ay sonu gelmiş hesapta halen para var demek. Genişletmek için tıklayın... zenginlik başa bela
UmuT ÇiÇeĞİ Aktif 3 Ags 2011 #29 jeriko dediki: Biz genellikle tersini yapıyoruz.Ozan'a bir matematik sorusu ayarlarız. Genişletmek için tıklayın... o türkçeyi hakkı ile yapsın yeter ne anlamış matematikten
jeriko dediki: Biz genellikle tersini yapıyoruz.Ozan'a bir matematik sorusu ayarlarız. Genişletmek için tıklayın... o türkçeyi hakkı ile yapsın yeter ne anlamış matematikten
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 3 Ags 2011 #30 Böyle ayrıntılara takılmak gerekmez sınavda mısınız yaw