Düş Özel Üye Özel üye 25 Eyl 2016 #61 KıRMıZı dediki: Gidip güzel sokak bulayım bari Genişletmek için tıklayın... Bu sayede gezmis olursunn guzelim pazarı bos gecirme.
KıRMıZı dediki: Gidip güzel sokak bulayım bari Genişletmek için tıklayın... Bu sayede gezmis olursunn guzelim pazarı bos gecirme.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 25 Eyl 2016 #62 Yok arkadaşları zorlamaya gerek yok içinden gelmiyorsa katılımın da tadı olmaz katılımcı arkadaşlarla açarız konuyu ve ödülleri benim hesaptan veririz
Yok arkadaşları zorlamaya gerek yok içinden gelmiyorsa katılımın da tadı olmaz katılımcı arkadaşlarla açarız konuyu ve ödülleri benim hesaptan veririz
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 25 Eyl 2016 #63 Kedileri çektim bugün sokakta ama onları yollamıcam
dderya kOkOşŞ V.I.P 28 Eyl 2016 #67 Resimleri unutmayalımm çerez ailesindeki herkesin katılması gerekiyor çok kolay ve çok zevkli bir konu Katılmamanın kabul edilebilir tek nedeni hapishanede yaşamaktır yani
Resimleri unutmayalımm çerez ailesindeki herkesin katılması gerekiyor çok kolay ve çok zevkli bir konu Katılmamanın kabul edilebilir tek nedeni hapishanede yaşamaktır yani
Düş Özel Üye Özel üye 29 Eyl 2016 #68 Pazar aksami 22.00da anketi acacagim. 21.59'a kadar yarismaya katilabilirsiniz
Düş Özel Üye Özel üye 30 Eyl 2016 #69 Sevgili @Papatya @_nehir_ @KıRMıZı @kAşİf @~Esinti~ @_nehir_ @_KbraS_ @EsRaRenGiz @JosTeR sizlerden de katilim bekliyoruz
Sevgili @Papatya @_nehir_ @KıRMıZı @kAşİf @~Esinti~ @_nehir_ @_KbraS_ @EsRaRenGiz @JosTeR sizlerden de katilim bekliyoruz
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 1 Ekm 2016 #70 Rüyamda yarışmayı gördüm... Sonuncu oluyordum.. Ben yarışmadan uzak durayım