merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 4 Ekm 2016 #21 Okadar güzel resimler varki, kendime oy vermeye hakkım kalmadı
P Papatya V.I.P V.I.P 9 Ekm 2016 #25 Tühh yine dereceye girememişim. Bir dahaki yarışmayı sabırsızlıkla bekliyorum şimdiden...
Düş Özel Üye Özel üye 13 Ekm 2016 #27 4 numarali Fotograf ile yarisma birincisi @kardelenn 'i tebrik ediyorum. Yarisma 2.si : 7. fotograf ile sevgili @dderya 3.ler ise, 5.fotograf ile @nazenin ve 6.fotograf ile @YoRuMSuZ Katilim icin hepinize tesekkurler.
4 numarali Fotograf ile yarisma birincisi @kardelenn 'i tebrik ediyorum. Yarisma 2.si : 7. fotograf ile sevgili @dderya 3.ler ise, 5.fotograf ile @nazenin ve 6.fotograf ile @YoRuMSuZ Katilim icin hepinize tesekkurler.
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 13 Ekm 2016 #29 2 ve 4 demiştim. 2. resim kimindi acaba ve benden baska oy veren kişi kim
Düş Özel Üye Özel üye 13 Ekm 2016 #30 Diger fotograf sahipleri kendileri aciklayabilir hatta bence aciklasinlar. Boyle gizli sakli ne gerek var
Diger fotograf sahipleri kendileri aciklayabilir hatta bence aciklasinlar. Boyle gizli sakli ne gerek var