Selamın Aleyküm..

eFSaNe_KaRTaL

| çArŞı |
Özel üye
Bi sorum olacak arkadaşlar..
Chat Box olayı Çok güzel olmuş..Tamam..

Siteye girdiğimizde Selam veriyoruz..Yalnız Bakıyorum Devamlı havada kalıyor bu selamlar..
Çok mu zordur Bi Aleyküm Selam demek..
Haa isteyen alır isteyen almaz Eyvallah..
Yalnız Bilin ki Selam bizim değil..Allah'ın Selamı..;;)
Adamına göre alıyoruz diyorsanız onuda söyleyin bilelim..Biz de ona göre davranalım..
Dakika başı chat e bakamayız muhabbetini de hiç yapmayın..Madem 7/24 sitedesin bakacaksın oraya..
Merak ettim bu durumu..??
Var mı bir cevabı olan..??

Kardeş can biz aileyiz değilmi mutlakki herkesin bir işi olabilir anasayfadada olabilir o an ekranada bakmayabilir yani kasti asla birsey olamaz hem benim selamımı yada selam almamı begenmiyormusunuz siz bakım bak küserim :)

Ablam saygılar..:)
Seni beğenmeyen siteye girmesin bir daha :)
Hadi bir kişiye iki kişiye olur..
Çok rastladım..5 Saat sonra birinin selamını aldığımı bilirim..
5 Saatte bir tane Online olupta Chat i gören üye çıkmaz mı bu sitede :)

Öyle düşünme Efsane. İnan benim saatlerce anasayfaya dönmediğim çok zaman oluyor. Bir de S.a yerine sanki selam ya da selamün aleyküm gibi bişey yazsan daha etkili olabilecek gibi. Bu tür kısaltmaları (özellikle kültürümüz, geleneğimizle ilgili) açıkçası pek sevmiyorum. Tabii herkesin bir tarzı var ama inan önyargı hiç olmadı olmayacakta. Gördüğümde selamı mutlaka alırım, tıpkı selamımın alınmasında gösterdiğim hassasiyet gibi verilen selamı geri çevirmem.

Bir ek daha yapayım konuya ChatBox konusunda. Zaman zaman hiç kullanılmıyor olması bir mesaj yazıldığında saatlerce boş kalması açıkçası bazen bende kaldıralım gitsin düşüncesi de oluşturuyor. Aslında kaynaşma adına çok daha verimli olduğunu düşünüyorum. Bir PM atmak ya da bir profile yazmaktan çok daha kolay olmasına rağmen çok az kullanılıyor. Başlangıçta sadece yönetime açıktı yönetimle ilgili sorunları paylaşmak için ama sonra öneriler doğrultusunda neden kaynaşma zemini hale gelmesin ki diye düşündük ve açtık.

chatbox kaynaşma açısından açık kalması taraftarı olan ilk bendim ve halada öyle düşünyorum elbette selamlaşmak hatır sormak sorulmak güzel olur ama kimi zaman cevapsız kalındıgında alınganlık olusmasın kesinlikle inandıgım kasti birşey olmadıgı yönünde.

Bende gördüğüm sürece almaya çalışıyorum..
Bazen gerçekten gözümüzden kaçabiliyor.
Forumda kimsenin birbiriyle alıp veremediği yokki selam almasınlar.
Kimsenin kasti bişey yapacağını sanmıyorum.
Kendi adıma bu konuda içim rahat.. Farkında olmadan almadığım olduysa affola..
Ama kasti yapıldığına katılmıyorum ben.

Geri