Selbsterfundene Sprüche (Deutsch, Türkisch)

119.Söz: Yaşadığın, ayak bastığın o şehir çok şanslı. Belki de gözlerini gökyüzü zanneden martılar bile vardır.

120.Söz: Bazen her şey üstüne geliyordur, birden fark edersin ki aslında yanlış yolda olan senmişsin.

122.Söz: Biz hiç kimseyi yarı yolda bırakmadık, onlar ilk durakta kendileri indiler.

123.Söz: Mükemmel değilim; çillerim var, kollarımda benlerim, yüzümde kırışıklıklar, bacaklarım kalın, ayaklarım büyük ama kalbim temiz. Güzel değilim ama insanım, zengin değilim ama insanım, zayıf ya da ince değilim ama insanım, yüzümdeki lekelerle insanım. Kalbimdeki sevgiyle, dilimdeki güzellikle, kilolarımla ve kalın bacaklarımla insanım. Kadın olmaktan önce ben insanım!

124.Söz: Gülün; dünyadaki en samimi devrimdir gülümsemek. Gülümseyen insanlara gülün, somurtan insanlara gülün, ağlayanlara yaklaşarak tebessüm edin. Bu dünyanın en güzel duygusu içten gelen bir gülümsemeye şahit olmak. Ölüm gerçek, gülün!

125.Söz: İnsanları anlamak için her gece bir insan daha yaratıyorum kendi başına buyruk ve biraz sığ. Hiç biri dönmüyor yanlışlardan, sonuç hepsi insan görünümlü şeytan.

126.Söz: Kalbin aynasını gözler olarak kabul eden kişiye sesleniyorum, artık kalbin aynası yok! Kırıp döktüler, gözler de kalpler de kör artık.

127.Söz: Herkes ektiğini biçiyor. Bir yaşam seçiyorsun ve seçtiğin yaşamı bedelini ödüyorsun.

Geri