yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 6 Nsn 2013 #11 evet bir kere denedim ama bir daha ahırın kapısından bile geçmedim Sen hiç birini boğmak istedin mi?
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 6 Nsn 2013 #12 istemişimdir kesin Sen hiç kaçıp gitmek istedin mi ansızın..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 6 Nsn 2013 #13 istersin eminim çoook çok istedim.. sen hiç kendini minareden atmak istedin mi
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 6 Nsn 2013 #15 kıyamazmış ben kıyarım dert etme bir kere bindim tövbe ettim daha binmem sen hiç birisini bırakıp yola çıktınmı
kıyamazmış ben kıyarım dert etme bir kere bindim tövbe ettim daha binmem sen hiç birisini bırakıp yola çıktınmı
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 6 Nsn 2013 #16 sen yaparsın şüphen yok ondan kimseyi bırakmadım bi yerde Sen hiç hiç oldun mu birden duruldun mu bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi sen
sen yaparsın şüphen yok ondan kimseyi bırakmadım bi yerde Sen hiç hiç oldun mu birden duruldun mu bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi sen
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 6 Nsn 2013 #18 hemde kaç defa sayısı belli değil... Sen hiç mutluluğa dokundun mu?
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 6 Nsn 2013 #19 arz-ı hal dediki: oldum sen hiç cırcır böceği gördün mü ? Genişletmek için tıklayın... alıntı yapsaydın yavv karıştı gördüm Sen hiç çayı klavyene döktünmü ?
arz-ı hal dediki: oldum sen hiç cırcır böceği gördün mü ? Genişletmek için tıklayın... alıntı yapsaydın yavv karıştı gördüm Sen hiç çayı klavyene döktünmü ?
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 6 Nsn 2013 #20 Beşiktaş Atkım elimde her daim.. Dokundum mutluluğa yani Kahve dökmüştüm sanırım Sen hiç başkası oldun mu..
Beşiktaş Atkım elimde her daim.. Dokundum mutluluğa yani Kahve dökmüştüm sanırım Sen hiç başkası oldun mu..