arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 6 Nsn 2013 #21 yaren* dediki: alıntı yapsaydın yavv karıştı gördüm Sen hiç çayı klavyene döktünmü ? Genişletmek için tıklayın... hayırr eFSaNe_KaRTaL dediki: Beşiktaş Atkım elimde her daim.. Sen hiç başkası oldun mu.. Genişletmek için tıklayın... oldum :=) sen hiç osmanlı tokadı yedin mi?
yaren* dediki: alıntı yapsaydın yavv karıştı gördüm Sen hiç çayı klavyene döktünmü ? Genişletmek için tıklayın... hayırr eFSaNe_KaRTaL dediki: Beşiktaş Atkım elimde her daim.. Sen hiç başkası oldun mu.. Genişletmek için tıklayın... oldum :=) sen hiç osmanlı tokadı yedin mi?
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 6 Nsn 2013 #22 Babam sağolsun öğretmişti zamanında Osmanlıyı Sen hiç Pilavla ekmek yedin mi
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 6 Nsn 2013 #23 eFSaNe_KaRTaL dediki: Babam sağolsun öğretmişti zamanında Osmanlıyı Sen hiç Pilavla ekmek yedin mi Genişletmek için tıklayın... hayır Sen hiç yol ortasında yüksek sesle şarkı söyledin mi?
eFSaNe_KaRTaL dediki: Babam sağolsun öğretmişti zamanında Osmanlıyı Sen hiç Pilavla ekmek yedin mi Genişletmek için tıklayın... hayır Sen hiç yol ortasında yüksek sesle şarkı söyledin mi?
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 7 Nsn 2013 #24 yaren* dediki: hayır Sen hiç yol ortasında yüksek sesle şarkı söyledin mi? Genişletmek için tıklayın... Delimiyim Ben Sen hiç sessiz sinema oynadın mı
yaren* dediki: hayır Sen hiç yol ortasında yüksek sesle şarkı söyledin mi? Genişletmek için tıklayın... Delimiyim Ben Sen hiç sessiz sinema oynadın mı
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 7 Nsn 2013 #25 eFSaNe_KaRTaL dediki: Delimiyim Ben Sen hiç sessiz sinema oynadın mı Genişletmek için tıklayın... çokk,abim zorla oynattırırdı sen hiç kahtalı mıçı dinledin mi ?
eFSaNe_KaRTaL dediki: Delimiyim Ben Sen hiç sessiz sinema oynadın mı Genişletmek için tıklayın... çokk,abim zorla oynattırırdı sen hiç kahtalı mıçı dinledin mi ?
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 7 Nsn 2013 #26 arz-ı hal dediki: çokk,abim zorla oynattırırdı sen hiç kahtalı mıçı dinledin mi ? Genişletmek için tıklayın... oyy öleyim daha iyi sen hiç güneşin doğuşunu izledin mi?
arz-ı hal dediki: çokk,abim zorla oynattırırdı sen hiç kahtalı mıçı dinledin mi ? Genişletmek için tıklayın... oyy öleyim daha iyi sen hiç güneşin doğuşunu izledin mi?
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 7 Nsn 2013 #27 arz-ı hal dediki: çokk,abim zorla oynattırırdı sen hiç kahtalı mıçı dinledin mi ? Genişletmek için tıklayın... Çok şükür..Hayır Sen hiç ofsaytı öğrenmeye çalıştın mı yaren* dediki: oyy öleyim daha iyi sen hiç güneşin doğuşunu izledin mi? Genişletmek için tıklayın... İzledim.. KArıştı ortalık gene
arz-ı hal dediki: çokk,abim zorla oynattırırdı sen hiç kahtalı mıçı dinledin mi ? Genişletmek için tıklayın... Çok şükür..Hayır Sen hiç ofsaytı öğrenmeye çalıştın mı yaren* dediki: oyy öleyim daha iyi sen hiç güneşin doğuşunu izledin mi? Genişletmek için tıklayın... İzledim.. KArıştı ortalık gene
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 7 Nsn 2013 #28 eFSaNe_KaRTaL dediki: Çok şükür..Hayır Sen hiç ofsaytı öğrenmeye çalıştın mı İzledim.. KArıştı ortalık gene Genişletmek için tıklayın... ofsaytı oldum olası bilirim ben taammmııı bence de karıştı,sen hiç ortalık karıştırdın mı ?
eFSaNe_KaRTaL dediki: Çok şükür..Hayır Sen hiç ofsaytı öğrenmeye çalıştın mı İzledim.. KArıştı ortalık gene Genişletmek için tıklayın... ofsaytı oldum olası bilirim ben taammmııı bence de karıştı,sen hiç ortalık karıştırdın mı ?
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 7 Nsn 2013 #29 eFSaNe_KaRTaL dediki: Çok şükür..Hayır Sen hiç ofsaytı öğrenmeye çalıştın mı İzledim.. KArıştı ortalık gene Genişletmek için tıklayın... sen hiç ortalık karışınca kaçmayı denedinmi
eFSaNe_KaRTaL dediki: Çok şükür..Hayır Sen hiç ofsaytı öğrenmeye çalıştın mı İzledim.. KArıştı ortalık gene Genişletmek için tıklayın... sen hiç ortalık karışınca kaçmayı denedinmi
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 7 Nsn 2013 #30 yaren* dediki: sen hiç ortalık karışınca kaçmayı denedinmi Genişletmek için tıklayın... malesef gemiyi ilk terkeden olmadım hiç nereye kaçıyon ben geldim
yaren* dediki: sen hiç ortalık karışınca kaçmayı denedinmi Genişletmek için tıklayın... malesef gemiyi ilk terkeden olmadım hiç nereye kaçıyon ben geldim