L LâL ღ GALATASARAY ღ 30 Mrt 2014 #3,663 Uykudan Kalkıp Gece Karanlıkta Annemi Başımda Dikilirken Görünce Evet Sen Hiç Mezarlıktan Geçerken Korktun mu ?
Uykudan Kalkıp Gece Karanlıkta Annemi Başımda Dikilirken Görünce Evet Sen Hiç Mezarlıktan Geçerken Korktun mu ?
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 30 Mrt 2014 #3,664 bir kere korkmuştum oda karanlık bastırınca sınavların açıklandığı veli toplantısından hemen önce evi terkedip annenlerin siniri geçince eve döndün mü? Son düzenleme: 30 Mrt 2014
bir kere korkmuştum oda karanlık bastırınca sınavların açıklandığı veli toplantısından hemen önce evi terkedip annenlerin siniri geçince eve döndün mü?
rüyam_gs ♕ DUM'AN ♕ 30 Mrt 2014 #3,665 evet direk eve giderim ama sen hiç 1 saat boyunca lunaparkta gondola bindin mi
rüyam_gs ♕ DUM'AN ♕ 30 Mrt 2014 #3,667 hayır.. bir kişinin rüyasına girmek istedin mi ? (ben girdim )
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 30 Mrt 2014 #3,668 evet istedim sen hiç okulun duvarından düşüp ayağını kırdın mı ?
MeRciMeK V.I.P V.I.P 30 Mrt 2014 #3,669 Okulun duvarında hiç işim olmadı benim ya Kırmadım bacağım falan Sen hiç telefonunu bir yerde unuttun mu ?
Okulun duvarında hiç işim olmadı benim ya Kırmadım bacağım falan Sen hiç telefonunu bir yerde unuttun mu ?
dderya kOkOşŞ V.I.P 30 Mrt 2014 #3,670 Sürekli ama sürekli yaptığım bi şeydir Sen hic önemli kağıtların üzerine içecek bir şey döktün mü? :/
Sürekli ama sürekli yaptığım bi şeydir Sen hic önemli kağıtların üzerine içecek bir şey döktün mü? :/