Düş Özel Üye Özel üye 5 Nsn 2014 #3,683 evet, birçok kez. sen hiç emin olduğun bir konuyla ilgili hayal kırıklığına uğradın mı?
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 29 Nsn 2014 #3,684 Hımm sanırım uğradım. Sen hiç konuşmadan saatlerce durabildinmi?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 29 Nsn 2014 #3,685 Tabii Sen hiç yanımdaki bir sussa artık da kafa dinlesem dedin mi?
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 30 Nsn 2014 #3,687 evet döktüm sen hiç tehdit edildiğin için söylemek istediklerini içine attın mı
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 30 Nsn 2014 #3,688 Yok ben tehdit eden taraf oluyorum galiba Sen hiç, bir şeyi söyleyemeyip çatladın mı?
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 30 Nsn 2014 #3,689 Hiç öyle bir durumda kalmadım. ( bizim ufaklığın tehditini saymassam tabi ) Sözümü çekmem söylerim Sen hiç bir kaç ufaklıkla sabah evden çıkıp gününü gün edip akşam yorgun evde oldunmu?
Hiç öyle bir durumda kalmadım. ( bizim ufaklığın tehditini saymassam tabi ) Sözümü çekmem söylerim Sen hiç bir kaç ufaklıkla sabah evden çıkıp gününü gün edip akşam yorgun evde oldunmu?
MeRciMeK V.I.P V.I.P 30 Nsn 2014 #3,690 Birkac ufaklikla disari ciksam ben gunumu gun edemeyebilirim ben tek tek aliyim onlaari Sen sokakta dustugunde bayilmis numarasi yaptin mi
Birkac ufaklikla disari ciksam ben gunumu gun edemeyebilirim ben tek tek aliyim onlaari Sen sokakta dustugunde bayilmis numarasi yaptin mi