L LâL ღ GALATASARAY ღ 10 Mys 2014 #3,701 Evin Tüm İşini Ben Yapıyorum Senin Hiç Rüyan Gerçek Oldu mu ?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 10 Mys 2014 #3,702 Bir kere oldu keşke olmasaydı Senin hiç rüyan gerçek oldu mu?
L LâL ღ GALATASARAY ღ 10 Mys 2014 #3,703 Hayır Ama Gerçekte Olan Bir Şeyi Rüyam da da Gördüm . Sen Hiç Kalabalıkta Yalnız Kaldın mı ?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 10 Mys 2014 #3,704 Tabii herkesle aynı frekansta olamayız sonuçta.. Sen hiç şemsiye almayıp sırılsıklam döndün mü eve?
L LâL ღ GALATASARAY ღ 10 Mys 2014 #3,705 Yağmurlu Havalarda Islanmak İçin Özellikle Şemsiye Taşımam Yanımda Sen Hiç " Yağmurdan Kaçarken , Doluya Tutuldum " Deyimini Gerçekte Yaşadın mı ?
Yağmurlu Havalarda Islanmak İçin Özellikle Şemsiye Taşımam Yanımda Sen Hiç " Yağmurdan Kaçarken , Doluya Tutuldum " Deyimini Gerçekte Yaşadın mı ?
L LâL ღ GALATASARAY ღ 10 Mys 2014 #3,707 Bazı Sağlık Problemlerimden Dolayı Elimdeki Eşyayı Aramışlığım Çoktur . Sen Hiç USB Mouse'nin Yanına İçecek Döktün mü ? ( Az Önce Su Döküldü )
Bazı Sağlık Problemlerimden Dolayı Elimdeki Eşyayı Aramışlığım Çoktur . Sen Hiç USB Mouse'nin Yanına İçecek Döktün mü ? ( Az Önce Su Döküldü )
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 10 Mys 2014 #3,708 Yok ben direkt laptopun üstüne döktüm Sen hiç kalabalık bir yerde düştün mü?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 10 Mys 2014 #3,710 O hikayeyi dinlemeliyiz bi gün Düşürmedim galiba aklıma gelmedi hiç.. Sen hiç biriyle davalık oldun mu?
O hikayeyi dinlemeliyiz bi gün Düşürmedim galiba aklıma gelmedi hiç.. Sen hiç biriyle davalık oldun mu?