YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 10 Mys 2014 #3,711 Kamu davası açılmıştı ama direkt davalık olmadım Sen hiç rüyanda rüya gördün mü?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 10 Mys 2014 #3,712 Hayır Sen hiç rüya gördüğünü anlayıp olayları kontrol etmeye çalıştın mı?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 10 Mys 2014 #3,713 Çok kez Sen hiç yaşadığın bir şeyi tam o anda geçmişte rüyanda gördüğünü hatırladın mı?
L LâL ღ GALATASARAY ღ 10 Mys 2014 #3,716 Şu Sıralar Çok Yaşıyorum Sen Hiç Sevilmediğini Düşündün mü ?
MeRciMeK V.I.P V.I.P 10 Mys 2014 #3,717 Benim icin cok onemli olmayan insanlar icin dusunurum yani karşılıklı bir seydir bu Sen hic cok onemli bir sinavi kaçırdin mi?
Benim icin cok onemli olmayan insanlar icin dusunurum yani karşılıklı bir seydir bu Sen hic cok onemli bir sinavi kaçırdin mi?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Mys 2014 #3,719 Evet yaa hiç sevmem aslında yağmura ıslanmayı. Sen hiç kırmızı ayakkabı giydin mi ?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 11 Mys 2014 #3,720 hemen nasıl araya girdin.. giydim tabi.. sen hiç bi karıncayı elinin üstüne koyup yürüyüşünü seyrettin mi..
hemen nasıl araya girdin.. giydim tabi.. sen hiç bi karıncayı elinin üstüne koyup yürüyüşünü seyrettin mi..