_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 13 Mys 2014 #3,733 Evet bi keresinde bi saat beklemiştim hava soğuk olmasa inip yürürdüm Sen hiç erkenden yatıp gece yarısı uyandın mı?
Evet bi keresinde bi saat beklemiştim hava soğuk olmasa inip yürürdüm Sen hiç erkenden yatıp gece yarısı uyandın mı?
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 13 Mys 2014 #3,734 Çook. Sen hiç evlenmek istedin mi C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Esr3 Özel Üye Özel üye 14 Mys 2014 #3,735 hala hayalini kurarim Sen hic müzik calarini evde unutup yolculuga ciktin mi?
L LâL ღ GALATASARAY ღ 16 Mys 2014 #3,736 Bir Kaç Kez Yapmıştım ve Yolculuğun Keyifsiz Geçmesinin de Buna Bağlı Olduğunu Düşündüm Sen Hiç Yaşlar Gözünden Düşmek İçin Savaş Verdiğinde Kendini Tutmaya Çalıştın mı ?
Bir Kaç Kez Yapmıştım ve Yolculuğun Keyifsiz Geçmesinin de Buna Bağlı Olduğunu Düşündüm Sen Hiç Yaşlar Gözünden Düşmek İçin Savaş Verdiğinde Kendini Tutmaya Çalıştın mı ?
MeRciMeK V.I.P V.I.P 18 Mys 2014 #3,737 Cok basarisiz oldugum konudur hep yenilirim Sen hic pazar pazar erken kalktin mi ?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 18 Mys 2014 #3,739 Evet Sen hiç bütün gece hasta başında bekledin mi?
L LâL ღ GALATASARAY ღ 18 Mys 2014 #3,740 Çok Hemde Sayısız Sen Hiç Duygusal Olmayan Bir Parçada Hıçkırarak Ağladın mı ?