Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 30 Nsn 2014 #3,691 Numara değilde bayılmıştım. Şu anemiye geçici değilde kesin çare bulmalıyım Hiç check_up yaptırdınmı kendine ?
Numara değilde bayılmıştım. Şu anemiye geçici değilde kesin çare bulmalıyım Hiç check_up yaptırdınmı kendine ?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 30 Nsn 2014 #3,692 Hayır.. Yaptırmak lazım aslında.. Sen hiç ameliyat oldun mu?
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 30 Nsn 2014 #3,693 Hayır SSen hiç birilerine kötü bir haber vermek zorunda kaldınmı?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 10 Mys 2014 #3,694 Hayır.. Sen hiç yaşadığın yerden taşınmak istedin mi?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 10 Mys 2014 #3,695 Evet birkaç kez. Sen hiç laptopu kucağından düşürdün mü?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 10 Mys 2014 #3,696 Kaç kere hem de iyi dayandı Sen hiç telefonunu asfalt yolda taklalar atarken izledin mi?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 10 Mys 2014 #3,697 hayır ama 5. kattan beton zemine çakılıp parçalanışını izledim sen hiç misafirin kahvesine tuz attın mı ? (yani seni istediler mi 'nin farklı soruş şekli )
hayır ama 5. kattan beton zemine çakılıp parçalanışını izledim sen hiç misafirin kahvesine tuz attın mı ? (yani seni istediler mi 'nin farklı soruş şekli )
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 10 Mys 2014 #3,698 Hahah Hayır ben daha küçüğüm babam görücü falan sokmaz eve Senin kahvene hiç tuz attılar mı yani kız istedin mi?
Hahah Hayır ben daha küçüğüm babam görücü falan sokmaz eve Senin kahvene hiç tuz attılar mı yani kız istedin mi?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 10 Mys 2014 #3,699 Benim kahveme tuz atacak kız daha... Sen hiç elini yaktın mı kızartma yaparken ?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 10 Mys 2014 #3,700 Hiçç belli olmaz o büyük konuşma Çok yaktım ya bi de çok beyazım iz kalıyor sinir oluyorum Sen hiç ütü yaptın mı?
Hiçç belli olmaz o büyük konuşma Çok yaktım ya bi de çok beyazım iz kalıyor sinir oluyorum Sen hiç ütü yaptın mı?