Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 20 Mys 2014 #3,771 Köye gittiğimizde, su zannedip çamaşır suyu içmiştim sen hiç yemeğin baharıtını fazla kaçırdın mı
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 20 Mys 2014 #3,772 ))) soru güzelll. Su sanıp çay içtim ve sonuç malum agız içi yanması. Yemekte çok fazla baharat kullanmam. Malum gastrit başa bela Sen hiç arabayla saatlerce yolculuk yapıp sonrada bir yol kenarına çekip uyudunmu?
))) soru güzelll. Su sanıp çay içtim ve sonuç malum agız içi yanması. Yemekte çok fazla baharat kullanmam. Malum gastrit başa bela Sen hiç arabayla saatlerce yolculuk yapıp sonrada bir yol kenarına çekip uyudunmu?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 20 Mys 2014 #3,774 Çoook oldu ya Sen hiç ormanda kayboldum sandın mı ?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 20 Mys 2014 #3,777 Hee Sen hiç açık havada geceyi geçirmek zorunda kaldın mı?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 20 Mys 2014 #3,779 minibüsün içindeki sayılırsa evet.. sen hiç kum yığınının üstüne tırmandın mı..
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 17 Hzr 2014 #3,780 Evet Sen hiç rüyanda yüksek bir yerden düşerken sıçradın mı?