Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 17 Hzr 2014 #3,781 Evet Sen hiç korku filimini korkarak izleyip kapatmamakta direndinmi?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 17 Hzr 2014 #3,782 Ben yalnızken pek izlemiyorum korku filmi Korktuğumdan değil ya Sen hiç yalnızken korku filmi izledin mi?
Ben yalnızken pek izlemiyorum korku filmi Korktuğumdan değil ya Sen hiç yalnızken korku filmi izledin mi?
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 17 Hzr 2014 #3,783 Evet şuan ona benzer bir filim izliyorum ve yalnızım bakalım ne kadar dayanacağım Tv kumandasını ne kadar yakınında bulundurursun ?
Evet şuan ona benzer bir filim izliyorum ve yalnızım bakalım ne kadar dayanacağım Tv kumandasını ne kadar yakınında bulundurursun ?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 17 Hzr 2014 #3,786 kalmadı valla kalmasın da beş parasız kalırım gurbet ellerde Sen hiç beş parasız kaldın mı?
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 17 Hzr 2014 #3,787 kalmıştım babamla inat etmistik o yüzden para istemedim babamdan annemde zaten hiç para istemiyorum o yüzden 2 gün boyunca beş parasızdım Telefonunu suya veya yemeğin içine düşürdün mü ?
kalmıştım babamla inat etmistik o yüzden para istemedim babamdan annemde zaten hiç para istemiyorum o yüzden 2 gün boyunca beş parasızdım Telefonunu suya veya yemeğin içine düşürdün mü ?
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 17 Hzr 2014 #3,788 Hayır Sevmediğin biriyle konuşmak zorunda kaldın mı hiç?
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 17 Hzr 2014 #3,789 hayır sen hiç gülerken ağladın mı Son düzenleme: 17 Hzr 2014
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 21 Hzr 2014 #3,790 evet.. sen hiç çitlediğin çakirdekleri ağzında biriktirip öyle yedin mi..