Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 14 Eyl 2014 #3,852 Olmuşumdur Sen hiç genzine su kaçırıp dakikalarca nefesini düzenleyemediğin, öksürük krizine tutulduğun oldumu?
Olmuşumdur Sen hiç genzine su kaçırıp dakikalarca nefesini düzenleyemediğin, öksürük krizine tutulduğun oldumu?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 14 Eyl 2014 #3,853 Evet hep konuşmanın en heyecanlı yerinde olur Sen hiç hasta hasta misafir ağırladın mı?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 14 Eyl 2014 #3,855 Topuklularla ilk tanıştığım dönemler yapmışımdır illa Sen hiç iki adım öteye kalkmaya üşendin mi?
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 15 Eyl 2014 #3,856 Elbette bu yüzden aç beklediği bile olmuştur. Sen hiç görültüden rahatsız olup komşuya kadar çıktınmı?
Elbette bu yüzden aç beklediği bile olmuştur. Sen hiç görültüden rahatsız olup komşuya kadar çıktınmı?
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 15 Eyl 2014 #3,857 yok gitmedim komşuya..başkası gürültü yapar ben utanırım arkadaş onlar gürültü yapmaya utanmaz ben şikayet etmeye utanırım bu işte bir terslik var sankim sen hiç 36 saat uykusuz gözler pörtlek kaldın mı?
yok gitmedim komşuya..başkası gürültü yapar ben utanırım arkadaş onlar gürültü yapmaya utanmaz ben şikayet etmeye utanırım bu işte bir terslik var sankim sen hiç 36 saat uykusuz gözler pörtlek kaldın mı?
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 15 Eyl 2014 #3,858 tamda 2 gündür çektiğim acayip uykusuzluktan sonra iyi denk geldi bu soru bana ..evet Sen hiç acıktığın da ne yesem diye uzun uzun düşündün mü ?
tamda 2 gündür çektiğim acayip uykusuzluktan sonra iyi denk geldi bu soru bana ..evet Sen hiç acıktığın da ne yesem diye uzun uzun düşündün mü ?
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 15 Eyl 2014 #3,859 evet çok oldu herkes acıkır yemek hazır olur çünkü ben hazırlarım. bir gün de aclıktan öleceğim tutar evde yemek olmasss arkadaş sen hiç akşam olunca Ay_a bakarak daldın mı uzaklara...
evet çok oldu herkes acıkır yemek hazır olur çünkü ben hazırlarım. bir gün de aclıktan öleceğim tutar evde yemek olmasss arkadaş sen hiç akşam olunca Ay_a bakarak daldın mı uzaklara...