nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 13 Eyl 2014 #3,831 Evet kiprit yakmayı çok severim ) aldığın güzel bir kokunun ne olduğunu bulamadığın oldu mu hiç
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 13 Eyl 2014 #3,832 Çiçek kokularında yanılmam ama diğer kokularda şanssızım Sen hiç papatyadan taç yaptınmı?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 13 Eyl 2014 #3,833 Çok yaptım ilkbaharda orman papatyayla süsleniyo içinde oturunca elim boş durmuyo ) Sen hic haritada şehir bulmaca oynadın mı
Çok yaptım ilkbaharda orman papatyayla süsleniyo içinde oturunca elim boş durmuyo ) Sen hic haritada şehir bulmaca oynadın mı
L LâL ღ GALATASARAY ღ 13 Eyl 2014 #3,835 Hemde Çok . Hala Bir Özlemim Var Eskiye . . Sen Hiç Haklıyken Haksız Duruma Düştün mü ?
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 13 Eyl 2014 #3,837 Maalesef ki evet. Sen hiç tanıdığını sandığın kişiden ummadığın bir söz duydun mu?
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 13 Eyl 2014 #3,838 Evet ama üstünde durmadım .İnsanız bazen ağzımızın ayarı kaçabiliyor . Sen hiç çok önemsediğin birine çok kızıp kızgınlığını içine attın mı ?
Evet ama üstünde durmadım .İnsanız bazen ağzımızın ayarı kaçabiliyor . Sen hiç çok önemsediğin birine çok kızıp kızgınlığını içine attın mı ?
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 13 Eyl 2014 #3,839 Birçok defa olmuştur Sen hiç kumsala isim yazdın mı?