nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 3 Ags 2014 #3,812 evet.. sen hiç kalkmaya erindiğin için elmanın sapını da yedin mi..
L LâL ღ GALATASARAY ღ 3 Ags 2014 #3,813 Hayir : )) Peki Sen Hic Kucukken Komsunun Bahcesinden Seftalini Aldin mi ?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 3 Ags 2014 #3,814 evet hiç çıkmadım komşunun bahçesinden hatta o zamnlar bizim ağaçlar küçüktü.. sen hiç parmaklarını masaya vurup ses çıkaran birine off yeter dedin mi..
evet hiç çıkmadım komşunun bahçesinden hatta o zamnlar bizim ağaçlar küçüktü.. sen hiç parmaklarını masaya vurup ses çıkaran birine off yeter dedin mi..
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 3 Ags 2014 #3,815 evet hiç çıkmadım komşunun bahçesinden hatta o zamnlar bizim ağaçlar küçüktü.. sen hiç parmaklarını masaya vurup ses çıkaran birine off yeter dedin mi..
evet hiç çıkmadım komşunun bahçesinden hatta o zamnlar bizim ağaçlar küçüktü.. sen hiç parmaklarını masaya vurup ses çıkaran birine off yeter dedin mi..
L LâL ღ GALATASARAY ღ 3 Ags 2014 #3,816 Bi Keresinde Cok Uyarmama Ragmen Devam Eden Arkadasima Yeter Ya Diye Kizmistim Sen Hic Aynanin Karsisina Gecip Saclarina Sacma Sacma Sekiller Verdin mi ? : ))
Bi Keresinde Cok Uyarmama Ragmen Devam Eden Arkadasima Yeter Ya Diye Kizmistim Sen Hic Aynanin Karsisina Gecip Saclarina Sacma Sacma Sekiller Verdin mi ? : ))
Ninova Ya heRru Ya MeRru ! 3 Ags 2014 #3,817 Cok hemde Sen hic tum komsularin zillerine basip kactin mi ?
L LâL ღ GALATASARAY ღ 13 Ags 2014 #3,818 Çok Şükür Yapmadım Ama Arkadaşlarım Yapardı İzlerdim : )) Sen Hiç Balkondan Karşı Komşunla Sohbet Ettin mi
Çok Şükür Yapmadım Ama Arkadaşlarım Yapardı İzlerdim : )) Sen Hiç Balkondan Karşı Komşunla Sohbet Ettin mi
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 13 Eyl 2014 #3,819 Çookk hala yapıyoruz Sen hiç düştüğünde canın yandığı halde acımadı dedin mi
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 13 Eyl 2014 #3,820 Yanımdakine bağlı bunun cevabı Sen hiç denizde taş sektirdinmi?