nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 13 Eyl 2014 #3,821 Evet hadi en çok kim sektirecek diye yarışa gideriz her seferinde Sen hiç uyanır uyanmaz yürümeye çıktın mı
Evet hadi en çok kim sektirecek diye yarışa gideriz her seferinde Sen hiç uyanır uyanmaz yürümeye çıktın mı
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 13 Eyl 2014 #3,822 İsterdim ama hiç yapmadım. Sen hiç ormanda meyve topladın mı?
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 13 Eyl 2014 #3,823 evet çok topladım korka korka.. etrafa baka baka sen hiç yorgunluk üstüne yorgunluk ekledin mi?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 13 Eyl 2014 #3,824 Son zamanlarda fazlasıyla Sen hiç gece karşıdaki ışıkları saydın mı
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 13 Eyl 2014 #3,825 Evet dinlenmeden çalıştım yakın zamanda hem de Işıkları değil de yıldızları saydım Sen hiç bağ bozumuna katıldın mı?
Evet dinlenmeden çalıştım yakın zamanda hem de Işıkları değil de yıldızları saydım Sen hiç bağ bozumuna katıldın mı?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 13 Eyl 2014 #3,826 Katılmadım Sen hiç sarışın bir bayana gerçek sarışın değil yorumu yaptın mı )
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 13 Eyl 2014 #3,827 çoook yaptım çünkü saç dipleri genelde aynı kalıyor.. sen hiç uyku gelsin diye bekledin mi
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 13 Eyl 2014 #3,828 Genelde uyku saatim bellidir beklemem. Ama serbest günlerimde beklediğim oldu Sen hiç arkadaşlarının saçlarını birbirine bağladınmı?
Genelde uyku saatim bellidir beklemem. Ama serbest günlerimde beklediğim oldu Sen hiç arkadaşlarının saçlarını birbirine bağladınmı?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 13 Eyl 2014 #3,829 Bi kere yaptım hocaya şikayet ettiler ceza aldim sonra bir daha yapmadım Sen hiç bozuk parayı masada dönderdin mi
Bi kere yaptım hocaya şikayet ettiler ceza aldim sonra bir daha yapmadım Sen hiç bozuk parayı masada dönderdin mi
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 13 Eyl 2014 #3,830 evet Sen hiç kibrit kutusunun iki yanına kibrit takıp her ikisininde yanmasını izledinmi hangisi daha çabuk sönecek diye ?
evet Sen hiç kibrit kutusunun iki yanına kibrit takıp her ikisininde yanmasını izledinmi hangisi daha çabuk sönecek diye ?