MeRciMeK V.I.P V.I.P 18 Ksm 2014 #3,951 Hayır gece olursa uyurum Her ne kadar su an uyuyamasam da Sen hic kendi saçını kensin kestin mi ?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 18 Ksm 2014 #3,952 Kestim bi keresinde arkadasımla dergideki kesimi yapacaktır güya. Ben sonucu beğendim ama annem kıyameti koparmıştı Sen hiç uyuma numarası yaptın mı
Kestim bi keresinde arkadasımla dergideki kesimi yapacaktır güya. Ben sonucu beğendim ama annem kıyameti koparmıştı Sen hiç uyuma numarası yaptın mı
MeRciMeK V.I.P V.I.P 18 Ksm 2014 #3,953 Evet cok yaparim konusmak istemedigim zaman Sen hic kuslara yem attin mi?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 18 Ksm 2014 #3,954 Bende yapıyorum Attım Sen hiç salonda top oynadım mı
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 18 Ksm 2014 #3,955 elbette ben eski futbolcuyum sen hiç sabah güneşine bakmaya çalıştınmı ?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 18 Ksm 2014 #3,956 Evet çoğu zaman bakarım erkenden ayaktayım ben ) Sen hiç Üşüdün diye iki tane ceket birden giydin mi
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 18 Ksm 2014 #3,957 kolay kolay üşümem de 2 tane ceketi giyen varmı merak ettim sen hiç komşuda tv izlerken uyuyup kaldınmı?
kolay kolay üşümem de 2 tane ceketi giyen varmı merak ettim sen hiç komşuda tv izlerken uyuyup kaldınmı?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 18 Ksm 2014 #3,958 Ben giyerim ısınamamışsam TV izlerken değilde komsuda uyuyakalmışlığım vardır hiç topa vururken ayakkabın fırladı mı
Ben giyerim ısınamamışsam TV izlerken değilde komsuda uyuyakalmışlığım vardır hiç topa vururken ayakkabın fırladı mı
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 18 Ksm 2014 #3,959 evet biz küçükken ankara lastiği vardı bağcığı olmadığından sıkça fırlardı ayağımızdan sen küçükken erkeklerle futbol oynayıp kaleye geçtinmi ??
evet biz küçükken ankara lastiği vardı bağcığı olmadığından sıkça fırlardı ayağımızdan sen küçükken erkeklerle futbol oynayıp kaleye geçtinmi ??
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 18 Ksm 2014 #3,960 nazenin dediki: Ben giyerim ısınamamışsam TV izlerken değilde komsuda uyuyakalmışlığım vardır hiç topa vururken ayakkabın fırladı mı Genişletmek için tıklayın... ikinci giydiğin heralde bir iki beden daha büyüktür
nazenin dediki: Ben giyerim ısınamamışsam TV izlerken değilde komsuda uyuyakalmışlığım vardır hiç topa vururken ayakkabın fırladı mı Genişletmek için tıklayın... ikinci giydiğin heralde bir iki beden daha büyüktür