nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 18 Ksm 2014 #3,961 Annemin yeleği olur genelde ikincisi Çok geçtim erkek kardeşlerimle hala oynarız Hiç sabaha kadar ödevle uğrastın mı
Annemin yeleği olur genelde ikincisi Çok geçtim erkek kardeşlerimle hala oynarız Hiç sabaha kadar ödevle uğrastın mı
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 18 Ksm 2014 #3,962 kesinlikle hayır asla sen hiç suyun yufka yerine derin sanıp balıklama daldınmı ??
dderya kOkOşŞ V.I.P 21 Ksm 2014 #3,965 Yooo aglamayi pek tercih etmem Sen hic sesinin telefonda nasil ciktigini merak edip, kendi sesinin kaydini yapip dinledin mi alttaki?
Yooo aglamayi pek tercih etmem Sen hic sesinin telefonda nasil ciktigini merak edip, kendi sesinin kaydini yapip dinledin mi alttaki?
cemree =)=) V.I.P 21 Ksm 2014 #3,966 Yaptım bunu... Sen hiç seni aldatan birini boşvermeyi becerebildin mi?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 21 Ksm 2014 #3,967 Sesimin mikrofondan nasıl çıktığını bildiğim için denemedim. yoksa ziyadesiyle denerdim Sen hiç tavandaki izleri bişeylere benzettin mi sırt üstü yatarken
Sesimin mikrofondan nasıl çıktığını bildiğim için denemedim. yoksa ziyadesiyle denerdim Sen hiç tavandaki izleri bişeylere benzettin mi sırt üstü yatarken
dderya kOkOşŞ V.I.P 21 Ksm 2014 #3,968 Hep düz renkli tavanlarla karsilastim bunu yapmadim Sen hic, cok sessiz olman gereken bi ortamda gülme krizine girdin mi
Hep düz renkli tavanlarla karsilastim bunu yapmadim Sen hic, cok sessiz olman gereken bi ortamda gülme krizine girdin mi
cemree =)=) V.I.P 21 Ksm 2014 #3,969 Hayır başıma gelmedi Sen hiç seni aldatan birini boşvermeyi becerebildin mi?
MeRciMeK V.I.P V.I.P 21 Ksm 2014 #3,970 Bunu yapabilirim.. Umarim yapmak zorunda birakilmam.. Sen hic heyecandan butun geceyi uykusuz gecirdin mi?
Bunu yapabilirim.. Umarim yapmak zorunda birakilmam.. Sen hic heyecandan butun geceyi uykusuz gecirdin mi?