dderya kOkOşŞ V.I.P 15 Ock 2015 #3,981 Şimdiye kadar oyle çok sey unuttum ki hangi birini sayayim Sen hic dış gorunusunde buyuk bir degisim yaptin mi alttaki?
Şimdiye kadar oyle çok sey unuttum ki hangi birini sayayim Sen hic dış gorunusunde buyuk bir degisim yaptin mi alttaki?
Gonzaless Üye 18 Ock 2015 #3,983 Böyle bir yer yok @loading Tamamen Hayal Dünyasını Buna Benzer Yerlere gitmek yerine huzur bulacağım kişinin yanına gitmeyi terci ederdim Sen Hiç Başkasının Mutluluğa İçin Fedakarlık Yaptın mı ?
Böyle bir yer yok @loading Tamamen Hayal Dünyasını Buna Benzer Yerlere gitmek yerine huzur bulacağım kişinin yanına gitmeyi terci ederdim Sen Hiç Başkasının Mutluluğa İçin Fedakarlık Yaptın mı ?
Gonzaless Üye 18 Ock 2015 #3,985 Böyle Bir Yer dediysen Eğer Çölde Denizi Görmek Gibi Sanırsam Pekala loading dediki: farkındaysan böle biyerde dedim kardeşim Genişletmek için tıklayın...
Böyle Bir Yer dediysen Eğer Çölde Denizi Görmek Gibi Sanırsam Pekala loading dediki: farkındaysan böle biyerde dedim kardeşim Genişletmek için tıklayın...
görünmezadam Katılımcı 18 Ock 2015 #3,986 sen hiç deniz manzarasında huzuru bulmadın anlasılan nedesem anlamıcan yawrum
Gonzaless Üye 18 Ock 2015 #3,987 loading dediki: sen hiç deniz manzarasında huzuru bulmadın anlasılan nedesem anlamıcan yawrum Genişletmek için tıklayın... Burda bunu seninle tartışmayalım denize baktğında huzur bulamazsın Önce Huzurlu olman için Huzurlu olman gerekir ki Her sefersinde denizde Baktıgında huzura varırsın Özele gel Yeter sana laf yetiştremicem
loading dediki: sen hiç deniz manzarasında huzuru bulmadın anlasılan nedesem anlamıcan yawrum Genişletmek için tıklayın... Burda bunu seninle tartışmayalım denize baktğında huzur bulamazsın Önce Huzurlu olman için Huzurlu olman gerekir ki Her sefersinde denizde Baktıgında huzura varırsın Özele gel Yeter sana laf yetiştremicem
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 19 Ock 2015 #3,989 Yaptım sanırsam Sen hiç yalnızlığa hasret kaldın mı