YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 21 Ock 2015 #4,001 Sen hiç rüya ile gerçeği karıştırdın mı?
dderya kOkOşŞ V.I.P 21 Ock 2015 #4,002 Evet, hem de bircok kez .d Ruzgarda semsiyen uctu mu hic alttaki ?
görünmezadam Katılımcı 22 Ock 2015 #4,003 hıc kazanmadım sahracım pekı sen hiç kola kapagını actıgında tekrar dene yazdıgında kapatıp tekrar actın mı ??
hıc kazanmadım sahracım pekı sen hiç kola kapagını actıgında tekrar dene yazdıgında kapatıp tekrar actın mı ??
Gonzaless Üye 22 Ock 2015 #4,004 Tekrar Açmadım Çünkü tek sefer'de bakmam yeterli oluyor gereksiz 2. sefere şansımızı zorlamamak lazım Sen hiç Hırsından Kasıtlı bir Kötülük yaptın mı ?
Tekrar Açmadım Çünkü tek sefer'de bakmam yeterli oluyor gereksiz 2. sefere şansımızı zorlamamak lazım Sen hiç Hırsından Kasıtlı bir Kötülük yaptın mı ?
görünmezadam Katılımcı 22 Ock 2015 #4,005 aciz insanların işidir o kardeşim pekı sen hiç bir kız için arkadaşını sırtından vurdun mu ?
dderya kOkOşŞ V.I.P 23 Ock 2015 #4,006 Yooo Sen hic kitabinin ustune butun kahveyi doktun mu alttaki?
dderya kOkOşŞ V.I.P 23 Ock 2015 #4,008 Her yaz 'bayındır' trenine biniyorum.. Sen hic mavi simli kalem kullandin mi?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 23 Ock 2015 #4,009 Çok kez en sevdiğim şeylerdendir kalem almak Sen hiç yutamadığın hapı suda erittin mi
görünmezadam Katılımcı 23 Ock 2015 #4,010 cokk pekı siz hiç şaç başa kavga ettinz mi not kız kavgasına bayılırım kola cekırdek mac keyfı gbı )))
cokk pekı siz hiç şaç başa kavga ettinz mi not kız kavgasına bayılırım kola cekırdek mac keyfı gbı )))