Gonzaless Üye 27 Ock 2015 #4,021 Kahve Pek Ben yapmam Ama Kola'da Baya Taşırmışlıgım vardı Asit Ayarsızlığından Sen Hiç Deniz Kabuklarının Sesini Dinledin mi ?
Kahve Pek Ben yapmam Ama Kola'da Baya Taşırmışlıgım vardı Asit Ayarsızlığından Sen Hiç Deniz Kabuklarının Sesini Dinledin mi ?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 27 Ock 2015 #4,022 Çok Sen hiç elindeki elmayı bi iştah yerken ısırdıgın lokma kurtlu cıktı mı
görünmezadam Katılımcı 29 Ock 2015 #4,023 ettim tabi nişanlıyım pekı sen hiç evlilık stresine girdin mi
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 31 Ock 2015 #4,026 Hiç öyle bi sıkıntım olmadı Sen hiç bi karıncayı elinin üstünde yürüttün mü
görünmezadam Katılımcı 31 Ock 2015 #4,027 dunya turu yaptırdım pekı sen hıc karıncaları ıstımaya topladın mı ))
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 31 Ock 2015 #4,028 Çok uğrasırım yazın ilgimi fazlasıyla çekerler ama yok iştima yapıyoruz rahat takılıyoruz biz Seni hiç tavuk kovaladı mı
Çok uğrasırım yazın ilgimi fazlasıyla çekerler ama yok iştima yapıyoruz rahat takılıyoruz biz Seni hiç tavuk kovaladı mı
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 31 Ock 2015 #4,030 Eveett kücükken emine teyzenin ineği kovalamıştı o gün bu gündür korktuklarım arasında başı çekenlerden Sen hiç iğneden Korktun mu
Eveett kücükken emine teyzenin ineği kovalamıştı o gün bu gündür korktuklarım arasında başı çekenlerden Sen hiç iğneden Korktun mu