K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 21 Ekm 2015 #4,511 hırsızlık anlamındaysa hayırdiğer anlamda bağlama çalıyorum.. sen hiç sahneye çıkıp seyirci karşısında oldunmu...?
hırsızlık anlamındaysa hayırdiğer anlamda bağlama çalıyorum.. sen hiç sahneye çıkıp seyirci karşısında oldunmu...?
Aşk -A'şk- Özel üye 21 Ekm 2015 #4,512 kAşİf dediki: hırsızlık anlamındaysa hayırdiğer anlamda bağlama çalıyorum.. sen hiç sahneye çıkıp seyirci karşısında oldunmu...? Genişletmek için tıklayın... Evet sen hiç aldatıldın mı ? -,-
kAşİf dediki: hırsızlık anlamındaysa hayırdiğer anlamda bağlama çalıyorum.. sen hiç sahneye çıkıp seyirci karşısında oldunmu...? Genişletmek için tıklayın... Evet sen hiç aldatıldın mı ? -,-
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 22 Ekm 2015 #4,514 bu konuda ki fikrim bir iki satırdan fazla.. alttaki ilkokul arkadaşlarından görüştüğün varmı?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 24 Ekm 2015 #4,515 Bi kaç kişi var Sen hiç beyaz eşyalardan çıkan balonlu posetleri patlattin mi
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 25 Ekm 2015 #4,516 Patlatmam mı bayılırım Alttaki bugün hayatına yeni ne kattın..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 25 Ekm 2015 #4,518 Papatya dediki: Sevgi. Alttaki dünya turu yapmak ister misin bisiklet ile Genişletmek için tıklayın... İsterim De ben konuları karıştırmışım sende bana uyumuşsun.. Sen hiç konuları karıştırdın mı
Papatya dediki: Sevgi. Alttaki dünya turu yapmak ister misin bisiklet ile Genişletmek için tıklayın... İsterim De ben konuları karıştırmışım sende bana uyumuşsun.. Sen hiç konuları karıştırdın mı
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 25 Ekm 2015 #4,520 Yedim sanırım.. Alttaki sen hiç birine fırça attın mı