JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 26 Ekm 2015 #4,523 4-5 yaşlarında götürmüşlerdi beni hayali hatırlıyorum Sen hiç yağmurlu havada keyif için bisikletle tur attın mı ?
4-5 yaşlarında götürmüşlerdi beni hayali hatırlıyorum Sen hiç yağmurlu havada keyif için bisikletle tur attın mı ?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 26 Ekm 2015 #4,524 Atmadım, zaten pek becerdiğim bir aktivite değil. Sen hiç birini kıskandın mı şöyle adam akıllı şekilde?
Atmadım, zaten pek becerdiğim bir aktivite değil. Sen hiç birini kıskandın mı şöyle adam akıllı şekilde?
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 26 Ekm 2015 #4,525 Çok kıskanç biriyim ben ya akıllı ne demek delice diyelim ( Sen hiç ikili ilişkilerde arada kalan arkadaş pozisyonunda kaldın mı?
Çok kıskanç biriyim ben ya akıllı ne demek delice diyelim ( Sen hiç ikili ilişkilerde arada kalan arkadaş pozisyonunda kaldın mı?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 26 Ekm 2015 #4,526 Konuyu tam anlayamadığım için pas diyorum Sen hiç gecenin olmadık bu saatinde yetmedi bu bir cila lazım deyip dışarı çıktın mı? Ne diyorum ben yaa
Konuyu tam anlayamadığım için pas diyorum Sen hiç gecenin olmadık bu saatinde yetmedi bu bir cila lazım deyip dışarı çıktın mı? Ne diyorum ben yaa
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 26 Ekm 2015 #4,527 Çok oldu Sevgililer arasında kalmaktan bahsettim aslında böyle daha iyi oldu galiba Sen hiç sevgililer arasında kaldın mı
Çok oldu Sevgililer arasında kalmaktan bahsettim aslında böyle daha iyi oldu galiba Sen hiç sevgililer arasında kaldın mı
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 26 Ekm 2015 #4,528 Kaldım Sen hiç evin anahtarın içeride unutup dışarıda kaldın mı?
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 26 Ekm 2015 #4,529 bu konuda çok tedbirliyimdir ama evde bu olay yaşandı sen hiç yıldızlara bakarken hava birden bulutlandımı)
bu konuda çok tedbirliyimdir ama evde bu olay yaşandı sen hiç yıldızlara bakarken hava birden bulutlandımı)
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 26 Ekm 2015 #4,530 Çok kez Karadenizli olunca bu duruma aşina olmak doğal. Sen hiç "seçim olmayabilir 1 Kasımda" diye düşündün mü?
Çok kez Karadenizli olunca bu duruma aşina olmak doğal. Sen hiç "seçim olmayabilir 1 Kasımda" diye düşündün mü?