YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 31 Ekm 2015 #4,541 Evet sadece 1 kez. Sen hiç kedini çok cesur hissettin mi alttaki ?
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 31 Ekm 2015 #4,542 Hemde nasıl tabi eskilerde kaldı.. Sen hiç pişman oldun mu altta ki ?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 31 Ekm 2015 #4,543 Keskim şekilde evet ya da hayır diyebileceğim bir soru değil bu Sen hiç zor durumda kaldın mı alttaki ?
Keskim şekilde evet ya da hayır diyebileceğim bir soru değil bu Sen hiç zor durumda kaldın mı alttaki ?
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 31 Ekm 2015 #4,544 çok durum derken sen hiç üsttekini anlıyamadığın oldu mu alttaki
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 31 Ekm 2015 #4,545 O zor durum idi düzeltildi Oldu olmaz mı çok oldu hemde bunlar hayatın olağan işleri. Sen hiç "şunu evire çevire dövsem" dedin mi ?
O zor durum idi düzeltildi Oldu olmaz mı çok oldu hemde bunlar hayatın olağan işleri. Sen hiç "şunu evire çevire dövsem" dedin mi ?
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 31 Ekm 2015 #4,546 ahh hemde alasından saçlarını tek tek yolasım falanda geldi Sen hiç kaçıp gitmek istedin mi alttaki ?
ahh hemde alasından saçlarını tek tek yolasım falanda geldi Sen hiç kaçıp gitmek istedin mi alttaki ?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 31 Ekm 2015 #4,547 Olmuştur böyle şeyler zaman zaman. Sen hiç tekrar yapabilirim dedin mi alttaki?
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 31 Ekm 2015 #4,548 cıkk .. OLmadıysa olmaz. Sen hiç değişen insan gördün mü ?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 31 Ekm 2015 #4,549 Değişeni gördüm gömesine de asıl olay bir gün hortlamak üzere üstü örtülüyor sadece... Yani değişim için boşuna uğraşmamak gerek mümkün olmuyor sonuçta Hepimiz neysek oyuz. Sen hiç film şeridi misali geçmişi düşündün mü alttaki?
Değişeni gördüm gömesine de asıl olay bir gün hortlamak üzere üstü örtülüyor sadece... Yani değişim için boşuna uğraşmamak gerek mümkün olmuyor sonuçta Hepimiz neysek oyuz. Sen hiç film şeridi misali geçmişi düşündün mü alttaki?
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 31 Ekm 2015 #4,550 her buraya uğradığımda yaşıyorum Sen hiç anıları yıkmak/ unutmak adına mobilyaları değiştirdin mi