K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 2 Ksm 2015 #4,561 evet ben hep iyilikten maraz doğduğuna şahit oldum.. sen hiç acil kan ihtiyacı olan bir hasta için kan verdinmi?
evet ben hep iyilikten maraz doğduğuna şahit oldum.. sen hiç acil kan ihtiyacı olan bir hasta için kan verdinmi?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 2 Ksm 2015 #4,562 Hiç kan vermedim ben Sen hiç babanın açtığı kovboy filmini tüm sıkıcılığına rağmen sonuna kadar izledin mi
Hiç kan vermedim ben Sen hiç babanın açtığı kovboy filmini tüm sıkıcılığına rağmen sonuna kadar izledin mi
P Papatya V.I.P V.I.P 2 Ksm 2015 #4,563 Evet hemde bayılarak. Sen hiç toplu taşıma araçlarında şarkı söyledin mi fark etmeden...
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 2 Ksm 2015 #4,565 evet sen hiç senin olmayan birini sevdin mi?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 2 Ksm 2015 #4,566 Evet Sen hiç sahilde yürürken ayakların yandı diye koştun mu
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 2 Ksm 2015 #4,567 Evet çok Sen hiç bir çocuğun göz yaşlarına dayanamayıp onunla ağladın mı ?
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 3 Ksm 2015 #4,568 içlenmişimdir ama ağladığımı hatırlamıyorum.. sen hiç otobüstü uyuduğun için inmen gereken durağı geçtinmi?
içlenmişimdir ama ağladığımı hatırlamıyorum.. sen hiç otobüstü uyuduğun için inmen gereken durağı geçtinmi?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 3 Ksm 2015 #4,569 Hayır Sen hiç yolculukta yarım saat aynı şarkıyı dinledin mi?
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 3 Ksm 2015 #4,570 daha uzun dinlediğimde olmuştu..( çiçeklerin en güzeli manolya diye bir parçaydı saatlerce dinledim sıkışık trafikte ) sen hiç çobanlık yaptınmı..)
daha uzun dinlediğimde olmuştu..( çiçeklerin en güzeli manolya diye bir parçaydı saatlerce dinledim sıkışık trafikte ) sen hiç çobanlık yaptınmı..)