K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 4 Ksm 2015 #4,572 soru mecazenmi yoksa harbidenmi anlamadım tekrar alayım..
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 4 Ksm 2015 #4,573 kAşİf dediki: soru mecazenmi yoksa harbidenmi anlamadım tekrar alayım.. Genişletmek için tıklayın... Harbiden abi Soru gelmedi aklıma
kAşİf dediki: soru mecazenmi yoksa harbidenmi anlamadım tekrar alayım.. Genişletmek için tıklayın... Harbiden abi Soru gelmedi aklıma
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 4 Ksm 2015 #4,574 nazenin dediki: Harbiden abi Soru gelmedi aklıma Genişletmek için tıklayın... biliyorsun iki manası var o yüzden tekrar ettirdim
nazenin dediki: Harbiden abi Soru gelmedi aklıma Genişletmek için tıklayın... biliyorsun iki manası var o yüzden tekrar ettirdim
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 4 Ksm 2015 #4,576 Bi defa çok kısa bi sure kalmıştım çok stresli bi durum Sen hiç evden kaçtın mı
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 4 Ksm 2015 #4,577 hayır evden hiç kaçmadım .. sen hiç ayaklarını suya sokarken büyük bir dalga seni ıslattımı?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 4 Ksm 2015 #4,578 Evet Sen hiç balık tuttum zannedip oltayi boş Çektin mi
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 4 Ksm 2015 #4,579 bu bütün oltayla balık tutanların başına gelir sahra hala soru bulmakta zorlanıyor gibisin sahra doğrumu ??
bu bütün oltayla balık tutanların başına gelir sahra hala soru bulmakta zorlanıyor gibisin sahra doğrumu ??
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 4 Ksm 2015 #4,580 Yine De buluyorum ama Sen hiç iki dağın arasına gülen güneş çizdin mi