K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 5 Ksm 2015 #4,581 evet çizdim.. sen hiç uyandıktan sonra tekrar uyuyup işe geç kaldınmı?
P Papatya V.I.P V.I.P 5 Ksm 2015 #4,582 Sanırım bazı şeyler "alışkanlık" meselesi. Alttaki sen hiç çayı soğuttun mu foruma bakarken...
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 5 Ksm 2015 #4,583 soğutmadım.. pişmanlıkların çoğunluktamı..alttaki
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 6 Ksm 2015 #4,584 kararsızım bu konuda.. insan hatalarında mı pişman oluyor.. eğer öyleyse pişman olmadım hata sıfır... sen kendini hiç uçsuz bucaksız köy gibi hissettin mi
kararsızım bu konuda.. insan hatalarında mı pişman oluyor.. eğer öyleyse pişman olmadım hata sıfır... sen kendini hiç uçsuz bucaksız köy gibi hissettin mi
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 7 Ksm 2015 #4,585 yok hissetmedim,her şeyin bir sonu var.. sen açken yemek davetine hayır dedinmi?
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 7 Ksm 2015 #4,586 Dedim valla Sen hiç ne yapman gerektiğini bilemeden boş boş baktın mı
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 7 Ksm 2015 #4,587 Evet özellikle sabahları uyku sersemiyken Sen hiç bütün hafta, şunu yapacağım diye kurduğun bir şeye son anda üşendin mi?
Evet özellikle sabahları uyku sersemiyken Sen hiç bütün hafta, şunu yapacağım diye kurduğun bir şeye son anda üşendin mi?
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 7 Ksm 2015 #4,588 emin değilim ama olmuştur ya.. sen hiç yanlışlıkla başkasının ayakkabısını giydinmi..?
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 8 Ksm 2015 #4,589 Evet .. Uzun pismanliklar yasadin mi
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 9 Ksm 2015 #4,590 yaşamadım.. sen hiç kapalı kapıyı açık sanıp kafalama kapıya çarptınmı..