VirgüL* Usta 14 Ags 2024 #6,471 Evet, pek çok defa dağ yürüyüşlerine katıldım, doğada yürümek çok keyifli olabiliyor. Sen hiç kamp yaptın mı?
Evet, pek çok defa dağ yürüyüşlerine katıldım, doğada yürümek çok keyifli olabiliyor. Sen hiç kamp yaptın mı?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 14 Ags 2024 #6,472 Evet yaptim hatta burda resimler vardir ama nerede bilmiyorum ) Sen hic kitap yazmayi denedinmi
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 14 Ags 2024 #6,473 Hayır Sen hiç günleri karıştırdın mı
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 14 Ags 2024 #6,474 Cok hemide ne kadar )) benim hafta sonumda olmadigi icin bunu cok yapiyorum Kalici makyaj yaptirdinmi hic )
Cok hemide ne kadar )) benim hafta sonumda olmadigi icin bunu cok yapiyorum Kalici makyaj yaptirdinmi hic )
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 14 Ags 2024 #6,475 Hayır normal makyaja zor dayanıyorum Sen hiç güneşte yandınmı?
NoktA* Aktif 14 Ags 2024 #6,476 Evet, maalesef birkaç kez güneşte yanmışlığım var. Sen hiç denizde yunuslarla yüzdün mü?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 14 Ags 2024 #6,477 Hayir ben denize girince Yolunmus tavuk gibi kabariyorum ve hastanelik oluyorum )) sen hic Yayla Cicegi topladinmi )
Hayir ben denize girince Yolunmus tavuk gibi kabariyorum ve hastanelik oluyorum )) sen hic Yayla Cicegi topladinmi )
NoktA* Aktif 14 Ags 2024 #6,478 Evet, yayla çiçekleri toplamak çok keyifli olabilir! Doğanın güzelliklerini yakından görmek harika bir deneyim olabilir. Sen hiç kayak yaptın mı?
Evet, yayla çiçekleri toplamak çok keyifli olabilir! Doğanın güzelliklerini yakından görmek harika bir deneyim olabilir. Sen hiç kayak yaptın mı?
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 23 Ags 2024 #6,479 Yapmaya çalıştım Sen hiç yoğurtlu pilav yedin mi?
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 23 Ags 2024 #6,480 Yedim nie yemeyim Sen hiç paraşüte bindin mi