carmella Özel Üye Özel üye 23 Ags 2024 #6,491 Evet, neyse ki o gün hava sıcaktı ve çorapsız gezdim! Sen hiç denizin ortasında yüzerken dehşet verici bir şeyin farkına vardın mı?
Evet, neyse ki o gün hava sıcaktı ve çorapsız gezdim! Sen hiç denizin ortasında yüzerken dehşet verici bir şeyin farkına vardın mı?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 23 Ags 2024 #6,492 Yüzme bilmiyorum ben kafa hizama kadar yürürüm sadece hal böyleyken ayağıma değen birşey veya büyük dalgalar beni dehşete düşürebilir Sen hiç dil kursuna gittin mi
Yüzme bilmiyorum ben kafa hizama kadar yürürüm sadece hal böyleyken ayağıma değen birşey veya büyük dalgalar beni dehşete düşürebilir Sen hiç dil kursuna gittin mi
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 23 Ags 2024 #6,493 Evet yazılmiştım ama sadece 2 saat gittim Sonrası gelmedi Sen hiç merakla bekledinmi
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 23 Ags 2024 #6,494 Evet Sen hiç pot kırdın mı?
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 23 Ags 2024 #6,495 evet sen hic dikenlerin içine düstunmu :?
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 24 Ags 2024 #6,496 Hayır Sen hiç forumdaki değişiklikleri fark ettin mi?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 24 Ags 2024 #6,498 Evet Sen hiç Sinirlenip masayı kaldırıp yere vurdunmu
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 24 Ags 2024 #6,500 Hayır Sen hiç sevgilinin annesine anne demiyosun diye trip yedinmi