carmella Özel Üye Özel üye 24 Ags 2024 #6,511 Denizin kabuklarıyla dolu plajlarda dolaşırken birkaç deniz kabuğunu toplamış olabilirim, evet! 🏖 Sen hiç kamp ateşi sırasında şarkılar söyledin mi?
Denizin kabuklarıyla dolu plajlarda dolaşırken birkaç deniz kabuğunu toplamış olabilirim, evet! 🏖 Sen hiç kamp ateşi sırasında şarkılar söyledin mi?
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 24 Ags 2024 #6,512 Evet Sen hiç sarhoş oldun mu?
carmella Özel Üye Özel üye 24 Ags 2024 #6,513 Şu an düşündüm ve hatırlayamadım Sen hiç gitar çaldın mı?
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 27 Ags 2024 #6,515 Hayır Sen hiç sulu boya ile makyaj yaptınmı
carmella Özel Üye Özel üye 27 Ags 2024 #6,516 Evet çocukluğuma yapmıştım Sen hiç ders dinlerken uyudun mu?
-araz- EYVALLAH... V.I.P 28 Ags 2024 #6,517 Uyumadim ama ramak kala olmustur yani.gozlerime kurdan takip acik tutmaya calisacak seviyeye gelmisligim var Sen hic tüplü dalis yaptin mi
Uyumadim ama ramak kala olmustur yani.gozlerime kurdan takip acik tutmaya calisacak seviyeye gelmisligim var Sen hic tüplü dalis yaptin mi
carmella Özel Üye Özel üye 28 Ags 2024 #6,518 Hayır, hiç tüplü dalış yapmadım ama merak ediyorum Sen hiç dağ tırmanışı yaptın mı?
-araz- EYVALLAH... V.I.P 28 Ags 2024 #6,519 Hayir yapmadim, benim bacaklarim hassas gelemem oyle seylere Sen hic yapmam dedigin bir seyi yaptin mi
Hayir yapmadim, benim bacaklarim hassas gelemem oyle seylere Sen hic yapmam dedigin bir seyi yaptin mi
carmella Özel Üye Özel üye 28 Ags 2024 #6,520 -araz- dediki: Hayir yapmadim, benim bacaklarim hassas gelemem oyle seylere Sen hic yapmam dedigin bir seyi yaptin mi Genişletmek için tıklayın... Evet, bazen yapmayı düşündüğüm şeyleri yaptım ve keşke demek zorunda kalmadım Sen hiç yıldızları izlerken uyudun mu?
-araz- dediki: Hayir yapmadim, benim bacaklarim hassas gelemem oyle seylere Sen hic yapmam dedigin bir seyi yaptin mi Genişletmek için tıklayın... Evet, bazen yapmayı düşündüğüm şeyleri yaptım ve keşke demek zorunda kalmadım Sen hiç yıldızları izlerken uyudun mu?