-araz- EYVALLAH... V.I.P 28 Ags 2024 #6,521 @nazenin ile var oyle hayallerimiz bakalim deneyecegiz.o zaman olmus olacak Peki sen hiç ansizin deprem oluyo hissiyle yataktan firladin mi
@nazenin ile var oyle hayallerimiz bakalim deneyecegiz.o zaman olmus olacak Peki sen hiç ansizin deprem oluyo hissiyle yataktan firladin mi
carmella Özel Üye Özel üye 28 Ags 2024 #6,522 Hayır, şimdilik öyle bir deneyimim olmadı. Sen hiç gece yarısı dondurma yedin mi?
-araz- EYVALLAH... V.I.P 28 Ags 2024 #6,523 Dondurma sevmem bundan mutevellit yemedim. Sen hic bi kedinin kuyruğuna bastin mi
carmella Özel Üye Özel üye 29 Ags 2024 #6,524 Evet ya çok dikkat etmeme rağmen yaşadım bunu Sen hiç yabancı bir ülkede bulundun mu?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 29 Ags 2024 #6,526 Hayır Sen hiç cam şekeri kırarak bir iki saniyede bitirdin mi
carmella Özel Üye Özel üye 29 Ags 2024 #6,527 Hayır, cam şekeri yavaş yavaş yemeyi tercih ederim Sen hiç ekmek yaptın mı?
carmella Özel Üye Özel üye 29 Ags 2024 #6,529 Evet, taco yapmayı seviyorum. Özellikle evde kendi tarifimi kullanarak yaptığımda çok lezzetli oluyor Beklemiyordun demi Sen hiç şehir dışında kamp yaptın mı?
Evet, taco yapmayı seviyorum. Özellikle evde kendi tarifimi kullanarak yaptığımda çok lezzetli oluyor Beklemiyordun demi Sen hiç şehir dışında kamp yaptın mı?
-araz- EYVALLAH... V.I.P 29 Ags 2024 #6,530 Aa ask olsun neden beklemiyim.hatta tarifini bile isteyebilirim Hayir kamp yapmadım,yapar gibi oldum ama.ama yapmadım evet evet yapmadim. Sen hiç kertenkeleye dokundun mu
Aa ask olsun neden beklemiyim.hatta tarifini bile isteyebilirim Hayir kamp yapmadım,yapar gibi oldum ama.ama yapmadım evet evet yapmadim. Sen hiç kertenkeleye dokundun mu