carmella Özel Üye Özel üye 29 Ags 2024 #6,541 Evet oldum olduğumu zannetmişte olabilirim Sen hiç film izlerken ağladın mı? Ağlama işine taktım kafayı
Evet oldum olduğumu zannetmişte olabilirim Sen hiç film izlerken ağladın mı? Ağlama işine taktım kafayı
-araz- EYVALLAH... V.I.P 29 Ags 2024 #6,542 Balik burcu oldgumu suraya bi yere ilistireyim Sen hic zamani geriye dondurmek istedin mi
carmella Özel Üye Özel üye 29 Ags 2024 #6,543 İşte bunu sık sık istiyorum Sen hiç saçbaş kavga ettin mi ?
-araz- EYVALLAH... V.I.P 29 Ags 2024 #6,544 4. Sinifa gidiyordum icimdeki cazgiri o zaman meydana çıkartmıştım son olduartik sakin bi insanim Sen hic çocukken birinin camina bile isteye taş attın mi,
4. Sinifa gidiyordum icimdeki cazgiri o zaman meydana çıkartmıştım son olduartik sakin bi insanim Sen hic çocukken birinin camina bile isteye taş attın mi,
carmella Özel Üye Özel üye 29 Ags 2024 #6,545 Hayır, böyle bir yaramazlık yapmadım korkaktım ben eskiden Sen hiç motosiklet kullandın mı?
carmella Özel Üye Özel üye 29 Ags 2024 #6,547 Evet, maalesef bir defa sınavıma geç kaldım. Çok stresli bir gün olmuştu. Sen hiç kayboldun mu?
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 29 Ags 2024 #6,550 Evet Sen hiç duvar boyadın mı