İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 28 Tem 2012 #11 o bulaşık suyunu ters getirirsen halıyı silersin ona göre davrann, fevri olmaa
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 28 Tem 2012 #12 En çok uzuncaaa Zeyneeeeeeeepp diye seslenir İkinci olarak Yat Artık
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 28 Tem 2012 #13 annenmi var derdin var dediğimde deliriyo
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 28 Tem 2012 #14 onunla çok oynadığımda sinirlenip yeşimmmm arkadaş değiliz bizz annenimmm hatırla der
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 28 Tem 2012 #15 Allahım bu kızı fena biri olsun diye mi doğurdum ben yemek yaparken kötüsünü biz yiyelim iyisini eller yesin
Allahım bu kızı fena biri olsun diye mi doğurdum ben yemek yaparken kötüsünü biz yiyelim iyisini eller yesin
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 29 Tem 2012 #17 otur otur onun başında,ışığını görüyorum,gözüm ağırıyor de hele,kırıcam o pc yi
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 29 Tem 2012 #18 nezaman ders çalışıcaksınn .. pcde fazla oturduğumda bu ses yükselir
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 29 Tem 2012 #19 Oğlum hala bırakmadın mı şu sigarayı (ve hala bıraktığımı bilmiyor )